Hediye Mutluluk Telkini

mutluluk telkinininden bozuk bir ses cızırtı geliyor o yüzden indiremedim.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/MutluOlmaksessiz.mp3 burayı açtığımda ses cızırtılı diğer linkleride denedim ama dosya açılmıyor diyor başka bilgisayarda da denedim olmadı suçluluk egoyu indirdim dinliyorum sadece mutlulukta sorun yaşıyorum

sessiz telkin olduğundan cızırtı normaldir. ben de sessiz olan mutluluğu indirdim.yani indirdiğin telkin bozuk değil sadece çeşidi sessiz olduğundan önüne herhangi bir müzik eklenmemiş halidir.

önüne herhangi bir müzik eklenmemiş hali olduğuna şaşırdım bilmiyordum beni cızırtı gibi gelen ses rahatsız etti müzikli versiyonunu indirdiğimde dosya açılmıyor kaç kez denedim yapacak bir şey yok sanırım sevgiler..

Selamlar, ben henüz bugün sizleri keşfettim. Daha önceden olumlamayla ilgili önbilgim vardı. Suçluluk ve özgüvenle başlamam gerektiğini biliyorum. Bu mutluluk telkinini de sonra listeme eklemek isterim. Fakat linklerden ulaşamadım, kaldırmış olabilirsiniz. Tekrar yüklemeniz mümkün olur mu?
Teşekkürler

Tüm forum sakinlerine selam =)) eşim bana hediye bakıyor biz yeni nişanlandık, birlikte karar vermekte zorlanıyoruz herhalde yeni nişanlandığımızdan dolayı olsa gerek :) bayanı en iyi bayan anlar dedim ben de size danışmaya karar verdim;

Şu sitede satılan: http://www.stilimon.com/Bayan-Taki-Modelleri,LA_31617-2.html#labels=31617-2 Gümüş Firuze Taşlı Kar Tanesi Kolye ve Gümüş Doğal Taşlı Sonsuzluk Kalp arasında kararsız kaldık. Buradan gelen cevaplarla çoğunluğa uyabiliriz, bizim mutluluğumuza katkı yaparsanız sizde çok mutlu olurum...

Tüm forum sakinlerine selam =)) eşim bana hediye bakıyor biz yeni nişanlandık, birlikte karar vermekte zorlanıyoruz herhalde yeni nişanlandığımızdan dolayı olsa gerek :) bayanı en iyi bayan anlar dedim ben de size danışmaya karar verdim;

Şu sitede satılan: http://www.stilimon.com/Bayan-Taki-Modelleri,LA_31617-2.html#labels=31617-2 Gümüş Firuze Taşlı Kar Tanesi Kolye ve Gümüş Doğal Taşlı Sonsuzluk Kalp arasında kararsız kaldık. Buradan gelen cevaplarla çoğunluğa uyabiliriz, bizim mutluluğumuza katkı yaparsanız sizde çok mutlu olurum...

burası kadınlar kulubu forumu değily789 ne alaka bu konuya yazıosunuz

Meraba hediye mutluluk telkinini indiremiyorum yardımcı olur musunuz

Bende indiremiyorum. Hatta dinleyemedim

ben neden hediye telkinlerin hiçbirini açamıyorum :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri