Hediye Mutluluk Telkini

nasıl muylu olunur başlığında atakan bey tek dinleyebilrisiniz demiş.
buarada telkini dinleyenler etkilerini yazabilirler mi?ben iki gündür dinliyorum şimdilik bi değişiklik olmadı.
 
arkadaşlar mutluluk telkininin doğa versiyonu sesinde kuş sesleri var...
bunun sadece su akma sesli olanı yok mu ? kuş sesi rahatsız edici olabiliyor..
 
aynen katılıyorum.kuş sesi gece özellikle çok rahatsız ediyo.sadece su sesi olsa
 
klasik müzik versiyonları cok iyi oluyor mutlulugunda yapılırsa cok memnun kalırım
 
yhaa ben mutluluk telkinini indiremiorum :( yedennn
 
Ses cızırtılı çıkıyor ,tek sorun bendemi acep ?:S:)
 
yok herkeste cızırtılı sanırım. bendede öyle fakat üstteki linkten doğa sesin indir derim
 
Daha evvel telkin dinlemiyordum, çünkü mevcut telkinlerden ihtiyacım olan bir telkin yoktu. Merakımdan sadece bir kez dinlemiş ve bırakmıştım, fakat Gülşen ablam mutluluk telkinini dinlemeyi tavsiye etti, dün akşam indirip telefonuma attım ve sabaha kadar dinledim, bir günde etki ettiğine inanamıyorum, kendimi çok mutlu ve harika hissediyorum. Telkini herkese tavsiye ediyor, bu telkini hazırlayan Atakan Bey'e teşekkür ediyor sevgilerimi sunuyorum.
 
arkadaşlar telkin müziklerini ndiriyorum metinleride ama benim öğrenmek istediğim birşey var u metinler müzik eşliğinde olsaydı daha iyi olmazmıydı yada bölyle bişey var mı varsa bana söyleyebilrmisniz nasıl indireceğimi herkse sağlıklı,mutlu,huzurlu bi hafta sonu diliyorum
 
ya ben bu telkini indiremiyorum neden olabilir lütfen olabildiğince acil yardım edebilirmisiniz
 
geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.. yeri bence zaman kavramında düşüncemizi kötü duruma düşürebilir. keşke orası olmasaydı.
 
arkadaşlar benim bilinçaltım mutluluğa direniyor mudur nedir :// ben kaç gündür dinliyorum ama mutluluk hissedemiyorum :( :( bir yerde hata yapıyor olabilir miyim acaba :/
 
aslında bu işlem hipnoza benziyo ya :D ama merak ettiğim bişey var bi sayfada telkinler şarkıların arka planında ve duyamayacağınız şekildedir denmiş neden normal bi şekilde sesli olarak yapılmıyor bu telkin dinleyicinin sıkılacağının düşünülmesindenmidir yoksa bilinaçaltına etki edebilmesi için mi çok kısık sesle yapılıyor bu telkin yada başka bi nedeni olmalı
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst