Hedefleriniz Neler

Ynt: Hedefleriniz Neler

100 milyar hedefledim diye olur mu?ayda 1 milyar alıyorum:)) şans oyunlarıda oynamıyorum nasıl olur ki?

selam arkadaşlar

hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle.
benimde bir çok hedefim var.öncelikle reklam ajansında grafiker olark çalışıyorum ama maddi ve manevi yönden işim doyurucu değil .öncelikle iyi garantili ve düzenli para alacağım bir iş hedefliyorum.hedefime ulaşacağım en kısa zamanda.ve bu sevincimi burda sizinle paylaşacağım.hepinize iyi günler sağlıklı mutlu yaşamlar diliyorum .

devamli saglikli beslenen
hergun duzenli spor yapan
ebeveynlerim,esim ve oglumun gurur duydugu
toplum icinde sayilan sevilen
sadece dunya isi degil ibadetlerinide hic aksatmayan
devamli huzurlu,mutlu,saglikli,sayilan,sevilen olmak istiyorum
daha sonrada kendime kucuk sirin bir isyeri acmak istiyorum partysmiley

Öss yi kazanmak ilk hedefim İtü Endustri müh. onun icin sıkı bi maratondayım su aralar (: kosuyoruz umarım iiiyi sonucla cıkcagım bu işin altından...
daha sonra üniversitemin iki yılını yurt dısında okkuyp iyi bir yabancı dil ve sonra sında iş hayatımda zirve noktalar....
Ve en buyuk hedefime geldi sıra T.C icin T.C vatandası olarak secilme hakkımı kullanmak ve Milli Eğitim Bakanı olmak... ve ardından bu okulllarda yasanan kepazelige son vererek dershaneleri diskalifiye etmek... sonraki yıl oy oranımı ne kdar etkilerse etkilesin dusucemin ardında olcagım....işte hedefim...!!!cok mu uçuk olmus????

Dürüst,sadık,mutlu, güleryüzlü, sevgi dolu biri ve o kişiyle bir ömür boyu sürmesini istediğim bir evlilik, aile hayatı ,gerçek sevgi , bağlılık , arkadaşlık , dostluk ve paylaşım 96

astrolojiyi, enerjileri ve kişisel gelişim adına kullanılan her metodu öğrenip tümünü bir arada kullanıp, etkili bir sonuç ortaya çıkaracak bir sistem kurmak.

Bir de çocukları sütten kesildikten sonra ailelerden ayırıp, insan gibi yetişmeleri ve kafalarında boş inançlar, doğma öğretiler olmadan yetiştirip, dünyayı yaşanır bir hale sokmak. 44

Kurby ' Alıntı:
Bir de çocukları sütten kesildikten sonra ailelerden ayırıp, insan gibi yetişmeleri ve kafalarında boş inançlar, doğma öğretiler olmadan yetiştirip, dünyayı yaşanır bir hale sokmak. 44

art56art56 sevincli

mevcut işimden tazminatlı bir şekilde ayrılmak, yönetci pozisyonunda bir iş bulmak ve kendi şirketimi kurmak. şirketimi kurduğum zaman eğitim danışmanlık vb konularda doğru kişileri hayatıma çekmek. aileme, hizmet verdiğim kişilere ve topluma faydalı olmak.

benim hedefim hayatımda karıyer degıstırme fırsatımı en ıyı sekılde ıstıfade ederek, kendıme uzmeden ve cok yorulmayacagım bır ıse sahıp olmak bunun yanında hobı olarak basladıgım egıtıcılık hayatımı bır sure sonra esas ısım olarak devam ettirmek.. bu arada baska bır hedef daha buldum kendıme bulundugum yerde turk kımlıgının ne oldugunu ogretebılecegım kadar ogretmek, turklerın arap olmadıgını ve kendı kulturumuzu her fırsatta bu topluma tanıtmak, cıddı manada ayrımcılıga magruz kalan yabancılar ıcın bır forum olusturmak .... en onemlısı de bence kendı ozdegerımın farkına vararak bu anlamda cevremdekı ınsanları, yasam arkadasımı ve sosyal ortamımı tekrar olusturmak .. sevgıler tresor hismiley

okuduğum üviversitenin 4 yıllık makine yada gemi mühendisliğine geçmek,insanlar arasında saygınlık kazanmak,lider olmak,iyi bir müzisyen olmak,kendime güvenimin hep olması,korkusuz olmak,bide kızlar bana hayran kalsa fena olmaz ya. blissy

Kurby ' Alıntı:
astrolojiyi, enerjileri ve kişisel gelişim adına kullanılan her metodu öğrenip tümünü bir arada kullanıp, etkili bir sonuç ortaya çıkaracak bir sistem kurmak.

kurbi canim su cocuk meselesini nasil ole istersin ya dusunsene sen dogdun anen seni emzirdi ve aldilar snei seni oksayan bir el yok seni koklayan bir burun yok seni kendi canindan daha seven bir can yok allah korusun kiz o istedigin insallah olmaz.. naziler yapmis zamaninda almanlar yani, cotbusda gitik gorduk kiz cocuklarini suten kesilince alip kendi kafalarina gore yetistirdikleri yerleri hep gezdim tuylerim diken diken oldu allah kosurun kimiski beni anamdan alip yetistiren eller? o elleri kirarim ben valla beni anamdan babamdan baska kim iyi yetistirir oldu aay sinirlerim gerildim ya.. kurbicim canim benim kusura bakma sinirim sana degil o degini yapan ulkelere allah korusun kiz insallah degistirsin ofikrini allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnn. yurtlarda yasayan cocuklara bak haberlerde goruyoruz sokakda kalmis cocukalrin durumlari ne alamde kalmiski anasindan sut emen cocgu alip yetistirmek once sokak cocuklarini yetistirsinler tecavuz etmeden satmadan dovmeden ac birakmadan acik birakmadan..kolegibi calistirmadan

Gelcek ay hamile kalmak
cok saglikli hamilelik sureci gecirmek
cocgumun saglikli dogmasi, eli ayagi duzgun olsun derlerya ondan iste
cocgumu anasina babasina, vatanina miletine vede kendisine yararli bir insan olarak yetistirmek.

yazlik bir ev almak icini istedgim gibi dayayip dosemek renklerini civil civil secmek istiyrum

esimle daha iyi anlasmak istiyorum

kilomu duzene sokmak ve ince zarif bir bayan olmak istiyorum

sigara olunsemde agzima sokmamak istiyorum.

22 yasimdaykene okul basari lux araba ev bark ehliyet diplomalar istemistim kariyer ta tepelere cikmistim ama cocuk yada ruh sagligimi yada beden sagligimi aile olmayi esimle iyigecinmeleri hic dusunmemistim...ya sadce sizlere oneri isteklerinizin arasina evlat vede iyi gecineceginiz eslerinizde alirsaniz ilerde benimgibi problemler yasamasiniz!!
saygilar

sezenll bende senin gibi düşünüyodum istediiğim işe girdiğimde ,araba aldığımda ,kendi evime çıktığımda falan hiç sorunum olamayacak sanırdım ..tüm bunlara sahip oldum ama mutlu olamadım hep eksik olan bişeyler vardı..onların hiçbiri mutlu etmedi beni anlık zevk verdi o kadar,ben çok geç kalmadan öğrenmiş oldum ..en önemlisi insanın iç huzuru mutluluğu bulması başkaca hiçbir isteiğim yok,bundan sonrada bu birde sağlık istiyorum o kadar...haa birde istediğim gibi bir evlilik, birde çocuk olsa fena olmaz.. y789 üf istekler bitmiyo işte..

hedeflerimmi onayi

-yaşım henüz çok genç ve ileride açık öğretime kayıt olucam bı kaç ay var kayıtlara ve ondan sonra lise bıraktığım yerden bıtıcek inşş cilgin897
- üniversite sonra müzik music45 tabi bunlar bı gerçekleşsin sonra kı hedeflerimi bunlardan sonra belirliycem

farkvar ! ' Alıntı:
hedeflerimmi onayi

-yaşım henüz çok genç ve ileride açık öğretime kayıt olucam bı kaç ay var kayıtlara ve ondan sonra lise bıraktığım yerden bıtıcek inşş cilgin897
- üniversite sonra müzik music45 tabi bunlar bı gerçekleşsin sonra kı hedeflerimi bunlardan sonra belirliycem

brawo farkvar... 25889 thumbsanim

bu yıl öss yi kazanıp öğretmen olmak

EN ÇOK İSTEDİĞİM BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sevincli

NOOOOLUR OLSUN 96

olsun.. dileğim olsun... sen yeterki iste...

sevgili evren sana bir siparişim var..
dilekcik bu sene öğretmen olmak için gerekli olan en büyük adımı atarak öss yi kazansın...
bunun için gerekli olan koşullar oluşsun ve enerjiler birleşsin.. yüce güç ol desin ve dilekciğin dileği gerçek olsun..
sonra buraya gelerek kazandım diye haber versin bizlere ark5

**shamanic** ' Alıntı:
olsun.. dileğim olsun... sen yeterki iste...

sevgili evren sana bir siparişim var..
dilekcik bu sene öğretmen olmak için gerekli olan en büyük adımı atarak öss yi kazansın...
bunun için gerekli olan koşullar oluşsun ve enerjiler birleşsin.. yüce güç ol desin ve dilekciğin dileği gerçek olsun..
sonra buraya gelerek kazandım diye haber versin bizlere ark5

ayyyyyy sen bitanesin kiss3 meleğimmm mlk34

okadar çok istiyorum ki içim çıkacak nerdeyse :)

umarım olur ::)

isteklerimi bir bir gerçekleştirebileceğim bir yöntemi, hayatıma çekmeyi istiyorum..gerisi nasılsa gelir... sevincli sevincli sevincli
kendim için istediğimi diğer tüm arkadaşlarım içinde istiyorum..olduğunda nasılsa sizlerde tüm dileklerinizin bir bir yerine geldiğini göreceksiniz... cilgin897
yürekten sevgiler... kiss3

shamanic gerçekten bitane djj

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri