hayatimdegisti ile nice mutlu senelere :) iyi ki doğdun \0/

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
guirlande.gif

senenin en güzel zamanıdır insanın kendi doğduğu gün.. girlhaha
bir o kadar daha güzel olan ise sevdiklerinin doğum günüdür.. sevincli

2.gif

harikulade forumumuzun ve dünyanın en etkili subliminal telkinlerinin yaratıcı olan sevgili dostum Atakanın bu gün doğum günü..
mutlu-gunes-avatarlari.gif

kimi insan doğarken güneş gibi olur..
Atakan da benim için ve eminim ki pek çoğunuz için de öyle.. bir güneş gibi parlayan yıldız pek çok hayatta..

yeni yaşını en büyük güzelliklerle keyifle, kutlamasını seçiyorum..
n14.gif

Sevgili Atakancım,
her yeni günle yaşamında ki güzellikler kolaylıkla artsın çoğalsın..
sevdiklerinle birlikte her daim huzur seninle olsun.. ark5

her yeni günle yeniden doğarken, aydınlığın tüm dünyaya sevgiyle yayılsın..
url

url
ışığın daim olsun canım..
Shamanic

Atakan Bey,
Sağlık, neşe, huzur ve bolluk içinde geçireceğiniz yeni yaşlar diliyorum.
İyiki varsınız...

Hepimizin hayatını değiştirdin iyiki doğdun iyiki varsın

Atakan Bey,

Siz olmasaydınız ben gerçekten şimdiki ben olamazdım, ne kadar teşekkür etsem az :)

İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız :)

Çok teşekkür ediyorum.Hep birlikte nice senelere.Forumu da bir süredir ihmal ettim.Bu vesile ile daha aktif bir forum dileği ile.

Ben de sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız sevgi, huzur, mutluluk dolu
nice yıllar dilerim. Yaşamınızda her şey yeterince olsun...

Doğumgününüz kutlu olsun Atakan Bey;
images

Sanki geçen doğumgününüzü yeni kutlamış gibi hissediyorum..Bu yıl benim için çok hızlı geçmiş...

Sağlık, mutluluk ve başarılarınızın artarak devam ettiği uzun yıllar diliyorum..Nice senelere..actionsmile

images

iyi ki doğdunuz..
mutlu yıllar atakan bey..
sevgiyle mutlu kalın...

doğum gününüz kutlu olsun Atakan abi.Nice mutlu yıllara..iyiki varsınız..seni seviyoruz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri