hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozardage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
APRİLROSE SEN ÇOK İYİ BİRİSİO0N ÖZEL MESAJIN İÇİN SANA BURDAN DA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM.

Hah işte tam benlik durumlar sadanim

ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2

hep mücadele hep mücadele
uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorumagl34
dingin bir hayat istiyorum
yoruldum...bisiklet

ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2

yoruldum...bisiklet

Sevgili Seta,
Ben de bu konularda çok gelgitler yaşadım ama birkaç gündür
Ho'oponopono çalışması yapıyorum. Kızdığım insanlara bile "Seni Seviyorum, Özür Dilerim Lütfen beni affet, Teşekkür ederim" deyip duruyorum. Bu, ilk başta saçma gibi gelebilir ama şu birkaç gündür inanılmaz mucizelere yaşadım. BU mesajları beni uzun zamandır aramayan bir müşterime söyledim, bugün beni aradı ve bana çeviri yapmam için 40 sayfa iş gönderdi, şok oldum y789Esas sır, insanlardan şikayet etmek, onlara kızmak değil, ne kadar kızsak da onlara sevgi gönderebilmek, esas olay buymuş, bana çok faydası oldu gerçekten sevincli
Sana da tavsiye ederim, aşağıdaki linki bir incele istersen

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html

Sevgiler blissy

yoruldum...bisiklet
sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygula
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca
şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine...

APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle...

Sevgili Yaseminist,

1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?

İşe yarar umarım...

sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygula
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca
şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine...

APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle...

hangi birisine söyliim sadanim

çok sağol desteğin için
deneyeceğim

Sevgili Yaseminist,

1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?

İşe yarar umarım...

Setacım,
Rica ederim ne demek y789Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sevincliO kızdığın kişilere "Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" diyeceksin, ben kime söylemek istediğime karar veriyorum ve belli bir süre içimden söylüyorum. Sürekli söylemeye başladığında o kişilere karşı içindeki kötü his gidiyor, en azından eskisi kadar kendini kötü hissetmiyorsun ve işin ilginci bunu denediğim kişiler, ben onları aramasam da, bir şekilde bana ulaştılar ve onlarla görüştüm ve ilişkilerim sanki daha da iyi bir hal aldı. Ben de bu çalışmayı yeni yeni yapıyorum, fazla bilgim yok aslında, verdiğim linki incelersen orada bayağı ilginç bilgiler var smil56

Sevgiler...k8908

Evet Seta, o kişiler

çok güzel bir paylaşım...teşekkür ederim:):)

Moralim çok bozuk..
Bana akıl verin lütfen.
Yine problem insanlar girdi hayatıma ne yazık ki bad45agl34
Alt katımıza birileri taşındı; 3 gecedir saat 02 lere dek şen kahkahalar, çocuk çığlıkları.. uyutmuyorlar
istediğimizi yaparız diyorlar, rica edince de...
şimdi ne yapmam lazım?
Yönetime söylesem; ki umursamayacaklarını biliyorum...
Ne yapmalıyım benagl34
kaloriferim de bozulmuş.
Ya herşey ters gidecek galiba gibi bir his yerleşti içime.
Sedir ağacı kolyemi de çıkartıp attım, bir işe yaramıyor.
oof off
yardım edin banadunk56

Öncelikle sakin ol. Diğer insanların yarattığı durumlar birer hediyedir,istemezsen kabul etmezsin demişti bir arkadaşım.
Herşeyin üst üste gelmesi eğer öyle düşünürsen öyle olur.Kendini gerçekleştiren kehanet. Kendimce tavsiyem öncelikle içinde bulunduğu durumu kabul et ve sakin ol. Durumu kabul edip öfkeni devre dışı bırakınca otomatikmem düzeliyor emin ol.t678t678

teşekkürler.
Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım?
Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim.
Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım?
Burasını anlamıyorumdusun2
hiç birşey yapmamalı mıyım?

teşekkürler.
Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım?
Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim.
Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım?
Burasını anlamıyorumdusun2
hiç birşey yapmamalı mıyım?

Şöyle açıklayayım;
var olan durumun,kişinin seni üzdüğünü,sinirlendirdiğini kabul et. Kabul edince öfke geçmeye başlıyor. Sen kabullendiğin için de durum mucizevi bi şekilde seni mutlu edecek şekle dönüyor. Bu pasif olmak değil. Örneğin; çok kızdın birine "evet beni sinirlendirdi şu an sinirliyim" dediğinde duruma bi şekil vermiş oluyorsun,sınr çizmiş oluyorsun. Kendimden bir örnek vereyim; telefon hattımda çok saçma bir hata yapılmıştı inanılmaz öfkelendim.Sonra bu durumu farkettim, beni kızdırdılar çok sinirlendim dedim. Ve durumu düşünmeyi bıraktım. Dikkatimi başka yöne çevirince düşünmediğim bi şekilde çözüldü. Umarım anlatabildim actionsmileactionsmile

bişey daha eklemek istiyorum; galiba bu öfke engelliyor olması gereken güzelll şeylerik8908
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum(forumdan olabilir) istemediklerimiz değil istediklerimiz olur diyordu.O nedenle öfke,korku ile ya olmazsa yerine olmasını istediğimizi düşleyelim. Arz ederimsmil56smil56

<<Ben harkesi olduğu gibi kabul ediyorum!
Onaylıyorum,seviyorum ve tüm SEVGİMLE ö z g ü r bırakıyorum.>>

Bence bunu kendine kabul ettirinceye kadar tekrarla.
Sen kulak kesildiğin için ve birliktelikler içinde yanlızlığını(Aşağı kattaki kalabalığın-kahkahaların birlikteliği)keşfettiğin için MUTSUZLUĞA ve ÖFKEYE kuruyorsun saatini.

<<Ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,onaylıyoruma-seviyorum ve tüm sevgimle ÖZGÜR bırakıyorum>>
Lütfen bunuda diline yapışan ŞARKI gibi her anında tekrarla.
Esenlikler dilerim.

sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar?

sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar?

Bizim kastettiğimiz kabulleniş eylemlerin ya da kişilerin uyandırdığı öfke,üzüntü vs. duygularını kabullenmek. Kendi içimizle ilgili olarak yoksa pasif kalmak değil. Elbette yapılacak şeyleri de yapmak gerekiyor. Yanlış anlaşılma olmasın dat678t678t678t678

özür dilerim, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ::)

Rica ederim.Özür dileyecek bir durum yok.Ben izah edememiş olabilirim.smil56

arkadaşlar,
çok tatlısınız; iyi ki varsınız.
öyle cansınız ki bana, hani derler ya canandan daha yakınsınızgirlhaha

zaten telkinlerin etkisiyle; öyle çok uzun sürmüyor artık öfkem; geliiip geçiyor.
inşallah hiç gelmediği günler de olur. dingin ve sakin bir beny789
OPTİMİS sana da çoook teşekkür ederim.
Durumu kabullenemediğim için gürültü yapanın biri gidiyor, yenisi geliyor. Ve sorunlar aynen devam. O nedenle çok haklısın.
İnsan isterse herşeyi yapar; ben de yapabilmeliyim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri