APRİLROSE SEN ÇOK İYİ BİRİSİO0N ÖZEL MESAJIN İÇİN SANA BURDAN DA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM.
Hah işte tam benlik durumlar sadanim
ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2
hep mücadele hep mücadele
uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorumagl34
dingin bir hayat istiyorum
yoruldum...bisiklet
sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygulaHah işte tam benlik durumlar sadanim
ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2
hep mücadele hep mücadele
uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorumagl34
dingin bir hayat istiyorum
yoruldum...bisiklet
sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygula
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca
şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine...
APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle...
Sevgili Yaseminist,
1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?
İşe yarar umarım...
teşekkürler.
Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım?
Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim.
Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım?
Burasını anlamıyorumdusun2
hiç birşey yapmamalı mıyım?
sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar?
özür dilerim, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam :![]()
özür dilerim, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam :![]()
Rica ederim.Özür dileyecek bir durum yok.Ben izah edememiş olabilirim.smil56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.