Hayatım değişti ha buraya bahar geldi:))

ZEYNEPAYY

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ÇOk güzel yaa bakın hele çiçek çiçek bide biraz programı kurcalayın neler oluyo neler:)))
Forumda biri sizi kızdırırsa domates bile atabilirsiniz:))
he şimdi bana anlat derseniz anlatamam size üstün zekanıza bırakıyorum deneyin ben bile buldumsa siz hayde hayde bulursunuz:))
he şimdi ben yukarı konuya çıkıyorum hani kedili istanbul konusu varya hani buluşmaya gelmememk için bahaneler üreten madaratörümüz varya ona domates atmaya gidiyorum aha burda piretesto ediyorum:))))))))
İşte bakıııııın çiçekleree:))
http://www.netdisaster.com/go.php?mode=flowers&url=http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php

Ynt: Hayatım değişti ha buraya bahar geldi:))

selam zeynep bu ne yaa ekranıı çiçekler kapladı

Selam kutalmışoğlu..:)
evt yaa ne güzel dimi bak üstte başka seçeneklerde var çok eğlenceli:))

öylede bütün ekranı kaplıyor.
yinede hoş.

harikaymış şekercim... ark5

teşekkürler... super

gerçi sinekli olan çiçeklerden sonraki tüm hevesimi mahvetsede
diğer seçeneklerde eğlenceli b456

kiss3

Çok güzel,fevkulade,mükemel...

işte güzellikler bu şekilde değerlendirilir...

Güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından zevk alır....

Gördüğün güzelliği paylaşınca çoğaltınca daha güzel oluyor dimi sesli arkadaşım..:)
Bencede zevk alır güzel düşünen..:)..oy luna parka gidesim geldi:))
Bak şimdiiiiii bunlarda çok güzel aa34Arılaaaaaar sevincli blissy:))
Muzik dinleyen kızın burnunu arı soktu smil56 aa34

http://www.netdisaster.com/go.php?m..._nisan_kedili_ortakoy_bulusmasi-t6147.40.html

tüm seçenekler çok güzel zeynepcim harikasın yanlız cat56 li bişide olsaydı süper olacaktı 8977

Sen varsınya pisim yeter bize..:)

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
Sen varsınya pisim yeter bize..:)

her derde deva başa bela bir cat56 im ben ehehehhehehhe sende iyiki varsın zeynepcim ark5

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri