HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben daha yeni kalktım aslında sabah ezanına kadar yatakta döndüm durdum sonrada bir sürü karmaşık korkunç rüya eşliğinde sözüm ona uydum
Bu gün bizim buranın pazarı birazdan pazara çıkıcam ehh br şeyeler alıcam akşama görüşmek üzere arkadaşlar
burcu kimse yerimi kapmasın puf benim heee cilgin897
umarım herkes iyi bir gün geçeririr,
hoşça ve mutlu kalın utananadam

Tamam kaptırmayız merak etme sen mısırda al bu akşamda sen yap bakalım o közlenmiş haliyle y789

Özlem aldım numaranı nasipse geleceğim Bodrum'a

sevincli tamam közlenmiş mısırlar benden bu akşam arkadaşlar
film olarak bir önerim olacak sizlere eğer bula bilirseniz izleyin derim
can dostum
wink77
matt dimon ve dustin hoffman baş rollerde

yahu herkes nerede dusunsıcaktan buharlaştınızmı 4897 mısırları közledim bakım belki kokuyu duyan gelir sevincli dl67

pisimbat erkencisin ben daha ancak evime geldim şimdi Daisy kızımı gezdireceğim oooo mısırlar ben gelmeden bitmez değil mi ayırın bana bu arada gene bulaşık birikmiş gelince ben yıkarım harika bir gün geçirdim kızım söylenmeye başladı çıktım ben gece film seyredilir değil mi 44

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
pisimbat erkencisin ben daha ancak evime geldim şimdi Daisy kızımı gezdireceğim oooo mısırlar ben gelmeden bitmez değil mi ayırın bana bu arada gene bulaşık birikmiş gelince ben yıkarım harika bir gün geçirdim kızım söylenmeye başladı çıktım ben gece film seyredilir değil mi 44

hadi bakalım senin mısırı ayırdım ben sen deisy gezdir bualşıkları yıka

arkadaşlar bu akşam haşlanmış mısırlar benden hem de gittim ellerimlen aldım çarşamba pazarından ona göreee 44

gel gell gelll site sakini gell közlenmiş mısıra gel sakın fatmanın haşlanmış mısırını yeme partysmiley
ayy ne haset bir kediyim yahu
pişt fatma söle bakım bizim buranında pazarıydı bugün yoksa kapı komşusumuyuz gulensmiley

yaw ben közlenmiş mısıra da bayılırım takas etsek olma mı smiliyface bu arada ben aydın sökedeki çarşamba pazarından bahsediyordum meşhurdur bizim buranın çarşamba pazarı sen nerdesin?

hadi ben 3tane közlenmiş mısır verim sen 6 tane haşlanmış mısır ver bana dusun
yok komşu değiliz hattaa yaklaşık kuzey doğu istikametine dopru 8 saat var aramızda ben catland ta yaşıyorum sevincli

yaw hiç adil bi takas olmadı bu:)
vazcaydım ben. bu arada catland neresi yav?

hehehhe bu akşam baya zenginiz bakıyorum blissy yıkadım bulaşıkları toparladım hadi mantı yapayım size ne dersiniz yediniz mi yemek
yakında birileri beni dövecek ne bu ya biz burada kilo verme telkini dinlerken hatun mantıdan bahsediyor diyenler valla ben yesemde çok rahatım y789

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
yaw hiç adil bi takas olmadı bu:)
vazcaydım ben. bu arada catland neresi yav?

unutma ben oldukça hınzır bir kediyim fatma
vallaaa catland diye biryer sadece benim için var şimdilik söylemesem olur değilmi

mantı isterim ben benimde öyle kilo sorunum yok şükürler olsun tabi ipin ucunu kaçırınca yediklerim bana
basen -göbek-yağ 3lemesi olarak ekleniyor az ihtimam gösteriyorum okdar

aman canım ye sen mantını aklında duracağına midende dursun:) ben dolma yedim sana afiyet bal şeker olsun...

Allah nereye geldim ben böyle mısırlar dolmalar mantılar banane ben de istiyorum bana da bana da blissy blissy blissy

Mantı 5 dk. içinde hazır e hadi başka bötek çörek yapan yok mu cilgin897 cilgin897 gece film seyredeceğiz daha khkh56 Elif gel gel tabi herşey burada pisimbat benim kedi seni çok sever blissy

altın gününe döndü ortalık wave bu arada elifçim senden kıymetli mi kurban olsun sana dolmalar mantılarr

Buyrun mantı servisi başladı khkh56
46164656d545563453obt4.jpg

tabi böyle bir seçeneğimizde mevcut khkh56
mdaz9.png

resimli tahriklere kanmayın site sakinleri bu saate yoldan çıkmak iyi olmaz kanımca dusun
çok güzel görünüyorlar yahu ufff burcu çok hınzırsın sen yaw f678h

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri