hayalayaz ' Alıntı:günaaaaydın...poğaçalar,börekler(börekler açayım sanaaa)çaylar ve kahveler benden...kafenin delisi başköşeye otururmuş..deniz manzarasını görmeme olanak sağlayan,dededen kalma koltuk benim ona göre..daaatırım ortalığı..pisimbat gel çocuğum kucama bakiiim mırıl mırl...bakın kafasını okşadıkça gırrrr..gırrr.mırrrr..mırrrr...pek hoşuna gitti kızımın..hepinize iyi günler bol kazançlar..poğaça börek yemeden aç karnına işe gitmeyin..hepinizi öptüm..
clapping sağol hayal vallaaa kıymalı poğaçaya da bayılırım ben
ben senin koltuğuna göz kulak olurum oturan olursa bir tısssss larım kaçırırım
eheheheee 44
oooo ne bu ya herkes Bodrum yapmaya başladı Özlem hafta sonu bende oradayım nasipse ve buradan Emel, Lerzan hatta olacak biliyorum Hayal ile geleceğiz Bodrum'a görüşelim izmir toplantısından önce Bodrum oluyor gibi s456 Ben fazla kalamayacağım ama sizleri görmek harika olacak.oelma22 ' Alıntı:burcucum selam,üç gündür giremedim siteye,herkesi çok özledim,valla bu site alışkanlık yaptı bende ,giremeyice özlüyor insan.hafta sonu Gaziantep'teydim,müzeleri gezdim,hayvanat bahçesine gittim,çocukluğumun geçtiği yerleri tek tek gezdim,kendimi iyi hissettim,cuma günü de yola çıkıyorum Adana'dan Bodrum'a çok iyiyim ve de herşey için tüm güzellikler için şükürler 956k
hayalayaz ' Alıntı:hah hah ha hayt geldiiiim..tiramisuya nedersiniz..yani imbat akşamlarında ct de iyi gider nasılsa trafiğe çıkmıycaz.. pisimbat gel çocum yanıma sana yumuşacık minder getirdim....arkadaşlar ben karar verdim yeniden psikopata sarıcam...ben normalliği kıvıramıycam...neyse boşverin...ne filmi burcum hepimiz toplandık sohbet sohbet...vede en tatlısında muhabbet benim çenem açıldımı susturamazsın..şööyle bi dolaşayım gelicem yine..
amaann sende bir şeyden geri kalsan şaşardım zaten y789 burcu mısırı yollasana şuyamacında ki ile hani flim izlemek isteyen sahıs varya hani o sevincliasisler ' Alıntı:ben ben bennnn s456
"Ne biliyoruz ki" yi izliyorlar sanırımpisimbat ' Alıntı:burcu mümkünse benim mısır'ım közlenmiş olsun yuh artık bana hatta şımarıklık pati boyunu geçti hangi filmmi izliyoruz söyleyin bakalım dusun
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.