HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de bunu düşündüm bir kaç kez. işe yarasında ne etkisi olduğu umrumda değil.

Katılıyorum hem Plecebo etkisi denen şey beynimizin ve inançlarımızın hayatımızı nasıl etkilediğinin kanıtıdır. Sadece içi boş bir ilaç gerekmez bunun için. İnandığınız bir cümle de aynı işi görür. Hayatınızdaki gerçeklerden neye inanacağımıza dair kadar vermek de bizim seçimimizdir.

Bu kavramı bilmeyenler varsa:

Plasebo etkisi, farmakolojik olarak etkisiz bir ilacın telkine dayalı bir etki ortaya çıkarma halidir.(vikipedia)

Bugün herkes burdaymış:)Peki herkes nasılmış???Kahve getirdim size...

:))) Afiyet olsun.Yarında pasta,börek getiririm,şimdilik kahve için:)

Bugun aninizdaki hersey bu guller kadar ozel ve temiz olsun arkadaslarim,

Iyi ki varsiniz ve buradayiz....

Neyin etkisinden bahsettiğini tam olarak anlayamadım ronemuen?

telkinlerin ilk etkilerini okurken ve sonuçlarını kendimde ararken kendine güven ego gibi durumlarda dik yürümek felan durumları ama ben ısrarla asıl beklediğim etkileri görmek için uğraşıcam burada açıklayamayacağım özel durumlar

Sen beklentiye girersen o da gerçekleşir. O da bir çeşit plesebo etkisi sayılır farketmez ama faydasını görün de ne olursa olsun. Bilinçaltı teknikler denenmiş ve etkili olduğu kanıtlanmış tekniklerdir. Ve ben plasebo olduğuna inanmıyorum. Çünkü ilk telkin dinleyişimde çok bilinçsizce sadece iyi ve seçilmiş yorumları okuyarak karar vermiştim dinlemeye ve bütün etkilerden bi haberdim. Ego güçlendiric ve suçluluk telkinlerinin ne işe yaradığını bile bilmiyordum. Ve bende işe yaramıştı. O yüzden kendi yaşadıklarımı düşünerek bu görüşe katılmıyorum.

Sevgiler.

günaydın44a
ben yeni üye oldum, 15 gündür falan telkin cd lerini dinliyorum, daha olumlu düşünmeye başladım. sizler de nasıl etkileri olduğunu merak ediyorum

günaydın44a
ben yeni üye oldum, 15 gündür falan telkin cd lerini dinliyorum, daha olumlu düşünmeye başladım. sizler de nasıl etkileri olduğunu merak ediyorum

Hoş geldin Nur ;
Telkinlerden olumlu anlamda sonuçlar alman çok güzel. Etkiler konusunda değerli modumuz link vermiş oradan baktıktan sonra daha çok dinleme isteği vuku bulacak sen de

Sevgiler

Hoş geldin Nur ;
Telkinlerden olumlu anlamda sonuçlar alman çok güzel. Etkiler konusunda değerli modumuz link vermiş oradan baktıktan sonra daha çok dinleme isteği vuku bulacak sen de

Sevgiler

Sevgili Modun,

Seni yer:)))) Ozlemisimmy789

Benim size geçen günden kalma pasta börek sözüm verdı di mi?Kusura bakmayın yaptıklarımın hepsini misafirler yedi:)))Getiremedim.Buyrunuz şimdi.Afiyeeet olsun.Çaktırmayın bunları ben yapmadım,başkası yaptı:)))

Immmhhh iştah kabartıcı. Tüm stresimi unuttum bir anda. O pastayı bir oturuşta tek başıma yeme fikri bile çok güzel geldi. kiss3

Canım sen stresini atacaksan ben bir sürü pasta getireyim,hepsi feda olsun,ye afiyet,bal şeker olsun hatta mümkünse sana yarasın:)))kilo alırsın belki biraz,az önce okudum günlüğünde:)

Bi gün hepinizi buraya toplayıp gün yapıcam zaten y789 Bütün kızlar toplanalım cafemizde:)Erkekler kapıda kalsın,almayalım onları.girlhaha Dedikodu yaparız girlhahagirlhahagirlhaha

Ayyy yok ayol. Var benim kilom. O annemin kuruntusu. Bak hatırladım kilolarımı yine moralim bozuldu. khkh56

Pis oğlanlar gelmesin evet. Hepsini kovalarım ben zaten. İnsana kız kıza dedikodu yaptırmıyorlar. dlckrn

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri