HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Dostum tavşanın tiridi çok güzel olur.Şöyle bol tereyağlı.Dikme tirid süper olur derty

abi ben bıldırcıncıyım ya ala gyik olacak ya bıldırcın bi kaç kere alaya cıkdık av olarak ama tabi ben balık psikopatıyım lisansım vardı aidatı yatırmadım iptal oldu tekrar cıkartdırcam ama diger amatör yörelere gidiyoz tabi gayseri olsun gırrşahar olsun delice dicli kızılırmak affetmiyoz ama lisans iptal olması iyi olmadı karagöle felan gidiyodu ala balık tutmaya lisanssız sokmuyolar oraya :'( bi ara geliyim yanına balıga cıkalım senle bot felan kiralarız ben balık delisiyim bana balık de ne dersen de gümüş balıgı kalkan yayın saten yayın allahın emri bende wv minibüs vardı karavana cevirtmişdim onla her yeri geziyoduk pederle ava balıga eglenceli oluyodu kamp kuruyoduk felan

selam dotlar... yine bir fırdatın ı bulup geldim...

server değişmiş pek bilgim yok nedir ne değildir diye ama yorumlara göre iyi de olmuş...

sizleri çok özledim ama tatil de güzel gidiyor...

yani ne yapacağımı bilemez haldeyim...

ama 2 güne kadar dönerim heralde...

hismiley

hoşgeldin Lier ark5
bizleri özle tabii ama tatilin keyfini çıkar bence sung66
nasılsa geleceğin yer burası 44 aa34

Selamlar Saygılar Hayırlı Akşamlar Nasılsınız iyisniz demi
ank baya nemli yanıyorum ya sevincli

selammmm cafede birileri varmı 2 okey atalımya sinirlerim ve moralim bozuk yaa 2 saatdir tek taşa bekliyom yaa olmaz böyle şans :O el degişdiriyom gene tek taşa kalıyoz :O ugurum kaçdı bu gece
282.jpg

bigci sen nerdesin hadi atalım iki el

novosibir ' Alıntı:
bigci sen nerdesin hadi atalım iki el

mynete uyeligin varmı :d ortagımın awelligi yüzünden 6-1 den 1-0 yenmeyi güç bela başardık

msn mi ekle ordan detayları konusalım 44 uyumadıysan tabi daha sevincli

Günaydın . hayatım degişdi ahalisi guzel sıcak bir gün her zamanki gibi ramazada az kaldı yahu

buyrun sabah kahvaltılrı bende gulensmiley off off şimdi bi köy sofrasında kahvaltı yapmak vardı

20070709_1183979477_2o3me25ec9-b.jpg

Merhaba dostlarım
Beş yılımı acısıyla tatlısıyla paylaştığım uğruna canımı bile verceğim canım sevgilim herşeyim bitanem askere gitti uzun bir süre ayrı kalacağız agl34 allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun. Sizden ricam bugün birleşip askerlerimiz için açalım ellerimizi mevlaya. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Allahım bütün asker yakınlarının sabrını versin.

Allah kavuştursun Huzurr.. benimde kardeşim gibi sevdiğim biri gitti askere.. tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun..

Hayırlı Geceler Hayırlı Akşamlar. Nasılsınız İyisinizdir inş

Teşekkür ederim sanemce... Bütün askerlerimize hayırlı teskereler olsun inşallah mlk34

Huzur TEz zamanda gider gelir inş . arkadasın Üzülme Hakkariye bile gitse artık komando alımı yok durduruldu o yuzden korkma kötü bi duruma düşmez allah tez zaman sag saglım getirsin yüregini ferah tut bende yaptım bak bak hiç bi şey olmadan burdayım hayırlı teskereler şimdiden

huzurr allah kavuştursun, tez zamanda gider gelir inşallah. hayırlı tezkereler.

site bende pembeye döndü, herkeste öyle mi, bir ayarı falan var mı, bilen varsa bir yardım lütfen.

anoov bu renk muhteşem kalsın, kim yapıyor bunu yav, biri ayarlıyor mu ? biri kişisel olarak ayarlıyabiliyoruz artık demişti ama. arkadaşlar bendeki renk açık deniz mavisi, muhteşem bir renk, mavi en sevdiğim renktir ayrıca. kim yaptıysa çok teşekkür. kiss3 kiss3 kiss3

aha buldum tamam, bilmeyenler için söyleyeyim, online olduğunuz sürenin altında renk kutuları var, oradan istediğiniz rengi saçebiliyorsunuz, forum çerçevesi için.

selamlarr günaydınnnn degerli insanlar nasılsınız iyimisiniz ne var yok ben uyumadım daha sevincli uyku tutmadı o kadar sevinçli ve mutluydumki

yaa ben takdım bu köy kahvaltısına yaa en kısa zamanda köyemi ucsam ne bi haftalıgına
omaç dedigimiz yumurta ve yufkadan yapılan kahvaltı yemegini . taze taze gül reçeli ve taze zeytinleri saff zeytin yagını tulum peyniriin keçi sütünden yapılmıs olanı taze sıcak sütü ne bileyim köy kahvaltısında yenen şeyleri

ama buralarda bulunmuyo onlar malesef şimdilik bunlarla idare edicez hadi buyrun kahvaltıya

20070809_1186671498_ej7zz5l07y-b.jpg

Arkadaşım biizm buralarda bulunuyor köyüm oturduğum yere 5 km her haftasonu gidiyorum annem sağolsun bir kahvaltı hazırlıyor en güzeli herşey doğal yumurtasından sütüne yoğurdundan peynirine relinden balına kadar hepsi katkısız nbizzat o köyde yetişenler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri