HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

hayalayaz ' Alıntı:
kuzular hadi bakalım ablanız uyusun artık yarın sabah ders çalışıcam..emelim balım daha sık gel..arayı açma bu kadar..hepinize iyi geceleeeeer..saygılı sevgileeeeer.. kiss3 kiss3
ne dersi aplaa hayırdırr?

novosibir ' Alıntı:
of ne biçim bir şey o birbirinden hazzetmeme durumu, biri bir taraftan, diğeri başka taraftan, iki arada bir derede kalırsın, geçmiş olsun diym ne diyim
saoll novocumm tüm uyuzluklarına ragmen onları çoook seviyorum yaaa ::)

25emel ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:
kuzular hadi bakalım ablanız uyusun artık yarın sabah ders çalışıcam..emelim balım daha sık gel..arayı açma bu kadar..hepinize iyi geceleeeeer..saygılı sevgileeeeer.. kiss3 kiss3
ne dersi aplaa hayırdırr?
burda anlatmak uzun sürer şimdi ablamın günlüğünü oku şekercim sung66

ama kal yapması sana ayit tamamm kal maması olujyo arpa bugdan un felan katarak ben ogretecem sana mama yapcan onu yedrcen

tamam dobi geliyo antreman yap
hütütütütü tut olm tut tut parçalaaa

276.jpg

eyy gidi ey maziden bi resim bu günler geçeli çok oldu sevincli ne guzel küccükdü sevincli

hayalablam iyi uykular

slm arkadaşlar arkadaşım emel sayesinde bende sizlerle tanışma fırsatı buldum.emel benim iş yerinden arkadaşım.misafirden kurtuldum diyor ya aslında tamda kurtulamadı bugünde ben misafiriyim f678h hazır uyumaya gitmişken o bilgisayarda boşken bende onu bilgisayarından birşeyler yazayım dedim malum benim bilgisayarım yok.hem en sevdiğim sey herkese karma ve puan vermek onu yaptım ttli3 by

Aramıza hoşgeldiniz sizede iyi geceler sanırım szide uyuyorsunuz dobiyi yolluycam yakında yanınıza merak etmeyin o koruycak sizi sevincli

hoşgeldin melehat, ben de herkese karma verip duran kim diye merak ediyordum.

iyi geceler arkadaşlar, ben de yatayım geç oldu. öpüyorum sizi kiss3

bigci ' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz sizede iyi geceler sanırım szide uyuyorsunuz dobiyi yolluycam yakında yanınıza merak etmeyin o koruycak sizi sevincli
saol

oooo bu gece şyş kaynatmışsınız kafeyi bu arada tanışmıyoruz ama emel kafemize hoşgeldin vien1 Ben kafenin yeni işletmecisi ormancı nasılsın bakıyorum redflowers suzyy sen kafeyi costurmussunuz ha birde ben size bişey sorayım bu teşekkür vermeyi biliyokrum da şu karma nasıl verilir ben biraz cahil kaldım bu konulara EEE 45 inde uğraşmaya başlarsın net le olacağı bu bizim yaşımızdakiler şimdi torum uyutmakla meşguller

avantarın üstünde bi yukarı dogru ok var bide aşşa dogru ok varya yukarı dogru olan + aşşa dogru olan - karma veriyo:P

günaydın millet playstationa daldımya 1 grm uyumadım ne ise ben işe gidiyorum hadi bayyy

Bigci bu karma ne işe yarıyor kırmızıya basarsak ne oluyor yeşile basarsak ne oluyor ne fark var arasında

Günaydın herkese.Geç yatarım ama erkende kalkarım yani.Hadi kalkın bakalım.Cedrus bizi kahvaltıya götürücek y789

günaydın ben herzamankinden hemde duble istiyorum. krema ve şeker olmasın... sapkal89

Hadi bekliyorum gelebilecekmisiniz siz bırakın kahvaltıyı emredin dostlarım size krallar gibi bir ziyafet çekerim sizin gibi dostlarım için canımı bile veririm değilki dünya malı ziyafet

emir mi... dusun yok abi ya saol... emretmeyi 2 sene önce bıraktım... böyle daha iyi... smiliyface

spy game sen beni yanlış anladın dostların ricası benim için emirdir onu demek istedim

doğru diyorsun abi. yanlış anlamışım...
bi kaç defa okuyuna idrak ettim... super ark5

ya bırakın konuşmayıı açlıkdan ölüyorumm beennnn şaşkın şaşkın

nese ben gidiyorum yengemi koaföre götürmem lazım sonrada işe yetişeyim yoldan alırım bişiyler napalım artık yu89 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri