HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

emel merhaba ilk defa karşılaşıyoruz sanırım, yazılarından tanıyorum sadece, ilk defa canlı gördüm, merhaba ben novosibir actionsmile

taçyaprak ' Alıntı:
siz aranız da kaynatın bakalımm suzzy redflowers ve emooşş hih33
aammaaannn da amann hemende alınırmış taçyaprak... gel buraya gell daha ne kaynatalım ne kadar kaynatalım karar veremedik sende tut bi ucundan aa34

hassaslara ben de katıldım benimle de ilgilenin khkh56 khkh56

redflowers ' Alıntı:
Suzzy'cim kayboldun birden.Messenger esir mi aldı Emel'i görünce.Tek hassas taçyaprak değil yani lütfen sad456 khkh56

belginim kuzum...ayol msn'açınca ilk seni arar oldum yaf...niye öle diyon... girlhaha

ay kıyamam ben sana... terli345

Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler  khkh56  Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim  khkh56

taçyaprak ' Alıntı:
görüyoz biz de bi sistem var herkesi gösteriyoo

hatta şu msn de seni engelleyenleri bile görebiliyon

izmir daha sıcaak inan bu arada bigci
novosibir ' Alıntı:
allahalla nerde ya ben göremedim
göremessinizzz ben hayalet gibin gezmeyi severim ortalıktaaa!!! hpm2

redflowers ' Alıntı:
Suzzy'cim kayboldun birden.Messenger esir mi aldı Emel'i görünce.Tek hassas taçyaprak değil yani lütfen sad456 khkh56
yok yokk ben msyi acmadım daha benle die o bizi başkasıyla aldatıyooo sevincli iii hatırlattın msn mide acayım hele umarım iptal olmamıştır girlhaha

canlarım alınmayın...ablanız kurban olsun size....beni buralara sizler getirdiniz...

ayol durun nooluyonuz yav...yetişemiyom... aa34

novosibir ' Alıntı:
emel merhaba ilk defa karşılaşıyoruz sanırım, yazılarından tanıyorum sadece, ilk defa canlı gördüm, merhaba ben novosibir actionsmile
hoşgördükk novocuum sende hoşgeldin mekanaa... m.oldu ben tanıştıgımızaa kiss3

novosibir ' Alıntı:
gözün sevem katılma bii yere vallaha yetişemiyom cevap vermeye happy6

redflowers ' Alıntı:
Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler khkh56 Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim khkh56

yallaaaannnn... dlckrn khkh56

25emel ' Alıntı:
taçyaprak ' Alıntı:
görüyoz biz de bi sistem var herkesi gösteriyoo

hatta şu msn de seni engelleyenleri bile görebiliyon

izmir daha sıcaak inan bu arada bigci
novosibir ' Alıntı:
allahalla nerde ya ben göremedim
göremessinizzz ben hayalet gibin gezmeyi severim ortalıktaaa!!! hpm2

ben başka konu için demiştim, merhaba tanıştığımıza memnun oldum, sen daha bir merhaba demedin ama n9598

pardon yazmışsın şimdi super ben de memnun oldum kiss3

redflowers ' Alıntı:
Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler khkh56 Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim khkh56
helaaallllll!!! ben biliyom sevgili arkadaşım benimm f678h

novosibir ' Alıntı:

ayy...onu bana diyor kız emel... hih33

üzerine alınma şekerim...beni paylaşamıyorlar.... sevincli

suzzy ' Alıntı:
novosibir ' Alıntı:

ayy...onu bana diyor kız emel... hih33

üzerine alınma şekerim...beni paylaşamıyorlar.... sevincli
haaa smil56 ay pardonnn yrl78 happy6

25emel ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba ::) beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa

ayyy.emoşum gelmiş yaa... blissy daha bu gün kulaklarını çınlattım senin nerelerdesin kuzum...

arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... kizgin1 bıraktın bizi diye...
ya sorma abla ev ev deil tatil köyü gibi yıllık izni alan soluğu burada alıyor girlhaha geçen istanbulda ki abim geldi 1 hafta kaldı pazar sabahı döndü ogün evi temizledim öldüm sevincli tam koltuga oturdum telefon çaldı öbür abim.
-yıllık izne ayrıldım yoldayız geliyoruz dedi aa34 2-3 saniye kadar cevap veremedim aa34
- nie geliyornuz ya benim evim tatil köyünemi benziyor kardeşim gidin antalyayaaaa!!! dedim.
-seni tanımasam bizi istemiyorsun dieceğim dedi girlhaha bendeki cevap aynen yazıyorum terli345
-o zaman abi sen beni tanımıyorsun bence dl67 demiş bulundum abim kahkahalara boguldu.yegenler pcyi çökertti.ancaga zaman bulupda pc sorununu hallettim. ancagaa....

muhahahaha khkh56 fıkra gibi

Di mi ama ayıp dedim Emel.Yarın öbür gün gelse nasıl bakıcaksınız yüzüne dedim.Amaaan salla dediler hepsi birden hemde.Bak şimdiden arkadaş kavgasına düştü zaten suzzy.Seni çekemiyor benden söylemesi.Yok o bana yazdı yok bu bana yazdı diyor.Cık cık cık hiç yakıştıramadım khkh56

emel ne iyi ettin geldin şenlendi ortalık aa34

emel hakkaten ne iyi ettin, bir pozitif olduk khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri