Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
novosibir ' Alıntı:iyi bak taçyaprak bak gizlenmişler
25emel ' Alıntı:ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba :beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa
f678h vallaha ben dobiden korkarım ha sahip çık ne olur ne olmaz sevincli kazara kaçmasın smil56bigci ' Alıntı:ben kimseden korkmuyom gizlenmiyom sevincli tipim öyle gösteriyo korkum yok dobim var sevincli
dobiyi salsam gerci buraya cok kişiyi kapar ama dobi gibi sadık bir koruyucum oldugu sürece kimseden korkmam gerçi saten korkmam bu boy pos eee nabıyonuz N'b3R siniz
hayat nasıl gidiyo havalarda baya sıcaklaşdı sevincli
taçyaprak ' Alıntı:novosibir ' Alıntı:iyi bak taçyaprak bak gizlenmişler
haklısın ufak ufak görmeye başladım ne gerek var gizlenmeye(offline olmaya yanii)
en fazla ceren senle dalga geçer sayfada gördüm hala mesaj yazamadın diye khkh56
ya sorma abla ev ev deil tatil köyü gibi yıllık izni alan soluğu burada alıyor girlhaha geçen istanbulda ki abim geldi 1 hafta kaldı pazar sabahı döndü ogün evi temizledim öldüm sevincli tam koltuga oturdum telefon çaldı öbür abim.suzzy ' Alıntı:25emel ' Alıntı:ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba :beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa
ayyy.emoşum gelmiş yaa... blissy daha bu gün kulaklarını çınlattım senin nerelerdesin kuzum...
arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... kizgin1 bıraktın bizi diye...
taçyaprak ' Alıntı:neyse sözümü geri aldım
çok kıskanç gördüm kendimi n9598
herşey zamanla demi ttli3
redflowers ' Alıntı:İnsanın kalbi bu kadar mı temiz olur ya.Hoşgeldin Emel.Suzzy le seni çekiştirdik bu akşam 12389 y789
ne olmaması aplaaa olurmu öle şeyyy ben seviyom burayı beaaa kiss3 ne dediniz yaoovvv merak ettim şidii dusunhayalayaz ' Alıntı:emelim nerelerdesin sen ben bugün adınızı andım.artık aramızda olmayanlar diye..duydunmu? bu sözümü duyuptamı geldin kuzuuuum kiss3 kiss325emel ' Alıntı:ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba :beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.