Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
ben gelsem olur mu yeniyim de davet bekliyom galibaceren18 ' Alıntı:hu huhhhhhh kafede kimse var mı? bu saatte ne sessiz ve korkutucu oluyo kafe sanemce abla bigciii novosibir sesimi duyan va mı ? clapping
kendin gibi tatlı rüyalar cerenim su lanet bölümü geçsem bende uyuycam fakat cepane bulmam gerek daha :d ben sabaha kadar ayakdayım gene anlasılanceren18 ' Alıntı:[bende gidiyorum uyumaya gözlerim kapanıyo iyi geceler hismiley
taçyaprak cerenin uykusu geldi girlhaha yarın sabah kahvaltıda bol bol dedikodu yapalım tender45 novosibir benim gözlerim yavas yavas gitmeye basladı uyku alametleri ben bulaşıgımı yıkadım uyumaya gidiyorum tender45 bigci sen sabaha kadar burdasın nasılsa senlede sabah görüsürüss hepinize iyi geceler öpücügümü veriyorum kiss3 bu taçyarak için hem hosgeldin hem ii geceler kiss3bu novosibir iyi geceler kiss3 buda bigci yani serkana ... hismileytaçyaprak ' Alıntı:sen ne içiyosan ondan alayım maksat tanışmak zaten ceren ttli3
novosibir ' Alıntı:iyi geceler herkese ben de yavaştan topuklanayım, bigci kaptırma kendini fazla, takma yarın devam edersin.
learning ' Alıntı:Herkese iyi gecelerr catsle
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.