Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
cedrus48 ' Alıntı:Dostum güzel çorba yapan bir yer biliyorsan.Adresini ver gidelim.Valla benimde çok canım çekti.
bigci ' Alıntı:bulursan bi fincanda bana ısmarlarmısın :$
ben su an buzlu kola içiyorum sevincli
novosibir ' Alıntı:bigci ' Alıntı:bulursan bi fincanda bana ısmarlarmısın :$
ben su an buzlu kola içiyorum sevincli
istediğin bitki çayı olsun, benden sana bir adaçayı seviyorsundur umarım, bu saatte içme kolayı zarar n9598
cedrus48 ' Alıntı:Günaydın hepinizin klandili mübarek olsun.Bizden çaycı falan olmaz 2 gündür uyuya kalıyorum.müşteriler dışarıda kalıyor.Allah tan kafenin anahtarı sadece bende değil sabah erken gelen açıyor kafeyi.redflowers maşallah erkencisin Allah işlerini kolaylaştırın tüm işlerin yolunda gitsin.redflowers bende şöyle pazartesi bir konuşursam müdür beyle birde kabul ederse tutmayın beni.kafede tüm çaylar benden
Ama bu seferki toplantı diğerlerinden farklı olacak deniz yok büyük şehir yok trafik yok.gürültü yok ormanın ortasında çok güzel yeşillikler içinde bir toplantımelodis ' Alıntı:kütahyada bi buluşma hazırlarız... 1 gün için o güne hepimiz ayarlar işlerini...
istanbulda,ankarada, izmirde toplandılar ben gidemedim... 789569
bu seferkine gidebilirim inş. sapkal89
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.