HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

tutmayın beni dalacam. drive45

dka22.JPG

khkh56 khkh56

boks-b.jpg

khkh56

1817r_gqaxxbaybtp08nz1i5ng.jpg

super

ne oluyor burda...

gonumalangl6.jpg

kızıyorum ama...

Hadi ben gider.Size bol muhabbetler.Pazartesi görüşürüz.Beni özleyin anacım  y789  tatilsmiley

açılma fazla... 98569
tatilin keyfini çıkar... smiliyface hismiley

günaydınlar mutlu umutlu günler

sabah sabah kahve içmek isteyen varmı benim canım acayip derecede kahve istedi nedense

360.jpg

resmi gördükce daha bi iştahım acıldı sevincli

günaydın dostlar... günaydın bigci...
kahveye hiç bir zaman hayır demem...
içelim köpüklü köpüklü...
çok da güzel görünüyor... smiliyface

sabah sabah bu boyun arısı nerden geldi ya off allahım babam az evel dükanda dalga mı geçdi ciddimi dedi bilmiyorum telefonlamı konusuyorsun diyo bana boynum tutulmus yan yatık su an kafam
nescafe türk kahvesinin yerini tutmuyo ya arsla bide o fincan dikkatimi cekdi özene bözene yapılmış sevincli
sanada günaydın lier abicim.

günaydın arkadaslar çok güzel bir sabah ve ben son 8 gündür gayet güzel ders çalısıyorum hergün daha iyiye gidiyor birde birşey farkettim çalışırken telkinleri dinliyorum doga sesleri hepsi sanki daha verimli çalışıyorum böyle bir etkisi varmı bilmiyorum ama bende bu etkiyi yaratıyor 98569 bügun çok güzel bir gün kiss3

selamlar... sapkal89

36024868BebekResimleri-0547.jpg

smil56

biraz geç de olsa herkese günaydın sapkal89

Herkese Merhaba
Biraz önce üstadımız Redflowersla telefonda konuştuk. blissy
Hepinize çok selamı var,çok eğleniyormuş akşamlarıda balık ayran yapıyormuş bilginize.. 44 96

selam duru nbr ..coktandır ugramıyorum bi bakim napıyosunuz buralarda hımm :)

selam metin hoşgeldin
gerçekten yoksun uzun zamandır yokluğun belli oluyor arada uğra geldiğini belli et ttli3

iyi geceler cafeeeeeeeee.

iyi gecelerrrrr novosibircim bil bakalım sana " neyi aldıgını " sorucam aa34

iyi geceler pamuk hehehe ben almadım dün bitmişti annem onu yediğimi görünce aynısını almış khkh56

özellikle telaffuz etmedim canımız cekmesin diye ama yine de farketmiyo dimi hatırlattım khkh56 khkh56 dunk56 aa34

hahahha aynen öyle, sen de var mı? yoksa netten gondereyim canın çekmesin khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri