HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

http://rapidshare.com/files/130811605/Tuluyhan_U__287_urlu.ppt.html
ilk kez bir slayt hazırladım
bu slaytı ben yaptım nolur birileri baksın olmuşmu, bunu cd ye koyup burda tanıtım ve derneğe destek amaçlı satışa sunucamm, eklemeler düzeltmeler yapacak birilerini arıyorumm, hey millet

eee tek kare çıkmış bu bir sürü slayt vardı

bende bunu öğrenmeye çalışıyorum işte, eğer izleyemezlerse bir anlamı kalmayacak
bunu bir an önce düzeltmem lazım yaaaaaaaaaaaaaa

İyi öğlenler herkese...Site güzel,şarkılar güzel...Güzel birgün ttli3

olmuş dimi, ilk slaytım, hala üzerinde düzeltmeler yapıyorum, yani her gördüğüme yaptırmaya çalışıyorum, ortaya güzel bir iş çıkartmam gerek, ve bunu cd haline getirdiğimde, dernek yararına bir tanıtım cd mizde olacak, tuluyhanı piyanist şantör sananlara ithafen verilecek güzel bir cevap olacak, ne acı değilmi? en alt yabakadaki insanımızın cehaleti ve ön yargısı, içkili mi olacak diye soranlar bile var, bu cd onlar için hazırlanıyor, sizde destek olabilirseniz çok sevinirim, ben elimden geleni yapıyorum, yoğunlaşınca olacak, biliyorum, eminim, çoook güzel şeyler olacak, daha ağaçlar ekeceğiz, vişne ağaçları vien1

nurhanzacım...ellerine sağlık canım...harikasın... 25889

çok güzel bir slayt olmuş...bayıldım...tuluyhan uğurlu hakkında biraz bilgim vardı ama bu slayt'la tam tanımış oldum sayende... super

teşekkür edrim...sevgiler... kiss3

merhaba ben gülsüme çok geç bir saatte giriyorum ama hayatım değişti tam anlamıyla çok güzel bir site buraya üye olmakla sizin gibi değerli insanlarla tanışmaktan onur duyuyorum.ben bu siteye yeni girdiğim için bilmediğim konularda sizden bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.şimdiden çok teşekkür ediyorum.bende sizler gibi hayatımın tam anlamıyla değişeceğine inanıyorum.yorumlarınızı bekliyorum.hepinize saygı ve sevgilerimle... kiss hepinize iyi geceler... uy897

Herkese iyi haftasonları..... kiss3

uyanın artık canım ne bu alaaaaaaaaaa sevincli çok güzel bi gün ...süper hissediyorum kendimi... cilgin897 o güzel dualarınız için teşşkkürler ...kendime geliyorum artık 8977 uyanan radyoyu açsın yayını açtım music45

624.gif

Günaydın hayatimdegisti.com ailesi.... smiliyface

lestnica.jpg

Günaydın efemmm sung66

günaydın sitemizin güzel insanları.....

yanlizlik-resmi.jpg

Günaydın herkese.Güzel bir gün diliyorum size.

günaydın arkadaşlar siirokul clapping

herkese iyi haftalarrr

Tünaydın neseli56

merhaba arkadaslar korkularla nasıl yüzleşilir bilen varsa yardım etsin.ben korkularımı düşünüyrum canlanıyorlar ama tükenmiyorlar bi türlü 88a

Ayşegül'cüm yüzleşmek için NLP en iyi yol diye düşünüyorum.Korkularına Deep-Peat da yapabilirsin.Önemli olan düşünüp büyütmek değil,çözüme ulaşabilmek,bundan kurtulabilmek.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri