HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Desene başbaşa kaldık redflowers ozaman şöyle güzel bişeyler ikram edeyim sana... Sen seversin... Afiyet olsun şekerim
%3F%3Fikpas.jpg

smil56 iyi akşamlar. hehehhee yakaldım sizi khkh56

Tüh ya yakalandık.Ben dedim sana duru'cum gel evde içelim kayfelerimizi diye. y789
Caribbean hiç bişi görmedin hiç bişi duymadın tamam mı?

olmaz boğazımızdan geçmez Caribbeana da ikram etmek lazım..İnşallah çikolatalı pasta seviyorsundur smiliyface

heheheh duymaz olur muyum hiç ama fazla dost değiliz çikolatayla bir parça alırım. smiliyface

Redflowers kahvesiz yapamaz...Hele hele türk kahvesine asla hayır demez...Hadi buyrun bakalım kahve ikram ediyorum yanında da lokum...
aintabarsiv_turk_kahve.jpg

İlla bir ortak çıkartıcaksın yani.Ya bırak bana anca yeter o diyorum huu duymuyor musun?Sen geliyo musun bak yapıyorum kahveleri.
Caribbean pastamı isteme benden buz gibi soğurum senden haberin olsun khkh56

Amanın kayfe.Hiç dayanamam.

Gerçekten mi?ahh ahhhbiz kendisiyle(çikolatayla)çok severiz birbirimizi olsun ben sana meyveli pasta ikram ederim...Bugün çikolatalı yapmıştım.Türk kahvesi seviyorsundur herhalde?Sevmiyorsan söyle aklımda bulunsun...
Bu arada benim patron yok ortalarda(metin06)....Ben cafemizin reklamını yapıyorum kendisi yok...
caribbean ' Alıntı:
heheheh duymaz olur muyum hiç ama fazla dost değiliz çikolatayla bir parça alırım. smiliyface

ammman bir parça istedim onu da çok gördün yaa tamam senin olsun hih33 sevmem mi türk kahvesi ooo bayılırım. gerçi ayda yılda bir içebiliyoruz, zaten
hasretlik olunca tadı bir başka oluyor.

Kim çok gördü?aşk olsun olurmu öyle şey..
caribbean ' Alıntı:
ammman bir parça istedim onu da çok gördün yaa tamam senin olsun hih33 sevmem mi türk kahvesi ooo bayılırım. gerçi ayda yılda bir içebiliyoruz, zaten
hasretlik olunca tadı bir başka oluyor.

meyveli pastaya bayılırım ahanda bayıldım 2600 eee redflowers vermiyor ki kıskanıyor pastasını

Yok Yok redflowers birtanedir.Eli çok açıktır,cömertdir,yedirmeyi çok sever. super

kafiye yapmış ama bana, bilemiyorum daha göremedim cömertliğini.

Elim cömert benim bi kerem hih33
Sen buluşmaya gel meyvalı pastan benden söz.Hemde gerçeği.Yaaa ttli3

Arkadaşlar vermeyin öyle pastanedeki pastalara para....ben daha güzellerini yaparım...Şu benim patron açsın bir cafeyi pastalar benden.. smiliyface

ayy çok mutlu oldum, ne kadar cömertsin kesin gelirim, ya ama benim ikram etmem gerekir şimdi dusun terbiyesizlik olur yav utananadam

Valla duru'cum ben o cafeye gelmem.Metin06 benim pastanın içine çilek yerine fare zehiri koyar sen bile farkına varmazsın.Ben bilmediğim yerden yiyim ama sağlığıma dokunmasın.

caribbean ' Alıntı:
ayy çok mutlu oldum, ne kadar cömertsin kesin gelirim, ya ama benim ikram etmem gerekir şimdi dusun terbiyesizlik olur yav utananadam

n9598 Öğrenci adama pasta mı ısmarlatcaz bir de.Bizde yok öyle sen ben.Kızdırma beni bakim.

Neeeeee.... 789569 789569
Yapmaz öyle şey ama yinede ben işi sağlama alır senin pastanı kendim yaparım.
Yine için rahat etmezse sende bize gelir evde yersin..
Yabancılara bırakmam seni..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri