HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface

Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim.

redflowers ' Alıntı:
Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim.

teşekkür ederim utananadam haklısın aslında.ama ben kendimi telkinlere öyle şartlandırmışımki onun etkisidir diye beklerken ,böyle bir sonuç insana resmen şok etkisi yapıyor dunk56 sevinemedim bile. mlk34

Şok etkisi çabuk geçer.Bak ne güzel bekliyor olucak seni yanı başında.Herşey güzel olur inşallah.Sitemize bir bebek daha geliyor. vien1

kyigit ' Alıntı:
arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface

ne kadar güzel bir haber bir yegenimiz geliyorrrrrrr

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

doktorlar bizden çok korkarlar..kaynana kılıklılar hemen gün hesaplar diye..bir anda kendimi gün hesaplarken buldumm. utananadam .bi utandım.. utananadam haklıymış adamlar..şubat- mart gibi geliyor bebiş hayırlısıyla.. aa34 aa34 aa34

gözümüz aydın

merhabalaaaaaaaaaaaaar

ben geldiiiiiiiiiiiim s456 s456 s456 s456 s456 s456

arada uğrayıp kaçıyordum, söylemesi ayıp şu sıralar çok yoğunum da 44 y789

herkesi çok özledim.. selamlar ediyor hepinizi kocaman öpüyoruuuuuuuuuum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu.
beni gör diyip duruyordu. super

kitapçıları gezdiim ,çook severek ,özenle inceleyerek çook güzel kitaplar aldımmm çook mutluyum ttli3 ttli3
hatta quantumla ilgili bir kitabın çok methini duymuştum, haldır haldır aradım,en son bir yerde buldum,inceledim ,almaktan vazgectim, ne ilgincim ya ama napayım almak içimden gelmedi,bu değerli siteden öğrenebileceğim genel bilgiler vardı ,boşa aramışım ama çok daha guzel tam istediğim gibi bir kitap buldum aa34 girlhaha girlhaha kiss3

caribbean ' Alıntı:
hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu.
beni gör diyip duruyordu. super

sapkal89

bi sinyal mi dersin? sevincli

SpY.GaMe ' Alıntı:
sapkal89

sanırım öyle, dusun peki iki nokta konusu var mıydı sitemizde?

caribbean ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
sapkal89

sanırım öyle, dusun peki iki nokta konusu var mıydı sitemizde?

ah bizim bu güzel sitemizde olmayan kişisel gelişim konusu var mı canım lütfenn aşkolsun khkh56 khkh56
başlığımız "matrixe hükmedin" okurken kaybolacaksın super smiliyface 956k

pamukk ' Alıntı:
ah bizim bu güzel sitemizde olmayan kişisel gelişim konusu var mı canım lütfenn aşkolsun khkh56 khkh56
başlığımız "matrixe hükmedin" okurken kaybolacaksın super smiliyface 956k

pamukk ilgin ve paylaşımın için teşekkürler.

bu arada senin dediğin, kitabı arayıp almama meselesi bende de var. neden öyle bence insan bazen aradığı bir şeyi beynide çok büyütüyor, önemsiyor
sonrada bir de bakıyor ki gerçeği hiç de öyle değilmiş, beklentilerini karşılamıyor yani. >:(

evet caribbean super ben de kendime inanamıyorum tam 30 dk aç kapa aç kapa sayfalarını inceledim bu sefer ,alsam sonra okusam belki şimdi bi negatif dusuncem oluştu dedim ama baktım yok bu benim aradığım şey değil ben daha teknik birşey peşindeydim ttli3 ,eskiden begenemsem de alırdım kenara koyardım oyle evde okunmayan cok kitabım var ,hatta arkadaşım ısrarla al demiştir o an onu kıramamışımdır ama eve gelip öfff diyerek rafa kaldırıp koymuşumdur ttli3 artık oyle yapmıyorum kararlılığımı koruyorum super ttli3 girlhaha

25889 lar pamukk için gulensmiley uy evde dura dura canım sıkıldı, az bi hava alayım da gelem. hismiley

kyigit ' Alıntı:
arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor.
şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam

kübracım...bu harika bir haber... tender45 çok sevindim..belli ki bebiş size sürpriz yapmış...hayırlısı inşallah..

şimdiden analı babalı olsun...ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun.... ttli3

bebek_23_7042810321.jpg

Ne oldu herkese rehavet çöktü galiba.Sitede kimse kalmadı mı yahu?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri