HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

neden gittin sanki hih33 iyidik böyle hih33
hazır işsizde kalmışken gezerdik bol bol dlckrn

redflowers ' Alıntı:
İşte geldim burdayım.Evimdeyim.

sanemce ' Alıntı:

redflowers ' Alıntı:

Valla sorma canım ya.Tam aksilik.Soför açtırsaydı telefonu geri dönerdim zaten sevincli
Ne gezerdik ama.Gerçi evde rahattık ya,hiç çıkmadık.Valla kendi evim gibiydi.Maceraları yazıcam yarın sevincli
Ben vedalaşmam dedim ya akşam onun için gittim gibi gelmiyor bana.İkinizide yüreğimin en taze yerinde getirdim gelirken. ttli3
Ben Ankara'ya gidip tutayım evi,bulıyım işimi yanıma geliceksiniz zaten kaçar yok ona göre.Birlikte geçiniriz biz. blissy
Zeyno'ya selam benden kocamaaaannnn kiss3

suzzy ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:
oyyy.. kuzuuum...evine hoş geldin... blissy vien1

Hoşbuldum blissy
Oyy bir an hiç gelemiyorum sandım.Feribot doluymuş.2 saatlik yolu 6 saatte geldim 3 aktarma.Ama evimdeyim en güzeli bu sevincli

hehe istanbulla dokularım uyuşmadı benim sanki 44
sen ankara'ya taşında orayamı gelsem napsam 12389

kocaman bi yer tutarız sen bi cafe açarsın büyükler için, bende büyükler rahat etsin diye çocuklarını bırakabilecekleri bi bölüm oluştururum sevincli
zeynep'i de ODTÜ ye yerleştirince kim tutar bizi blissy

redflowers ' Alıntı:
sanemce ' Alıntı:

redflowers ' Alıntı:

Valla sorma canım ya.Tam aksilik.Soför açtırsaydı telefonu geri dönerdim zaten sevincli
Ne gezerdik ama.Gerçi evde rahattık ya,hiç çıkmadık.Valla kendi evim gibiydi.Maceraları yazıcam yarın sevincli
Ben vedalaşmam dedim ya akşam onun için gittim gibi gelmiyor bana.İkinizide yüreğimin en taze yerinde getirdim gelirken. ttli3
Ben Ankara'ya gidip tutayım evi,bulıyım işimi yanıma geliceksiniz zaten kaçar yok ona göre.Birlikte geçiniriz biz. blissy

E tamam işte plan hazır.Kimse tutmasın açarız ya.Aaa hakkatten çok hoşma gitti bu fikir.Yapsak mı gerçekten blook

Ne oluyor orda?Hayaller kuruluyor hep beraber ankaraya gidiyorsunuz?ee biz ne olucaz?banane banae bende gelirim

sanemce ' Alıntı:
hehe istanbulla dokularım uyuşmadı benim sanki 44
sen ankara'ya taşında orayamı gelsem napsam 12389

kocaman bi yer tutarız sen bi cafe açarsın büyükler için, bende büyükler rahat etsin diye çocuklarını bırakabilecekleri bi bölüm oluştururum sevincli
zeynep'i de ODTÜ ye yerleştirince kim tutar bizi blissy

redflowers ' Alıntı:
sanemce ' Alıntı:

redflowers ' Alıntı:

Redflowers canım benim 5 dakikadır msn den hoşgeldin diyicem diyemiyorum yazılarım ulaşmıyor sana.Sanemce sanada yazamıyorum..Sizin msnlerde sorun varmı?Yoksa sorunlu sadece benmiyim dusun

Sen halkla ilişkilerden sorumlusun seni unutur muyuz hiç.Çıkın çıkın gelin gari.İşsiz kimse kalmasın sitede.Hepinize yeter benim iş. y789
Yok yavrum bende sorun yok msn de.

Benim msn de sorun ozaman...seni titrettim ama yazamıyorum.Sanemce yazdığın geldi ama benim yazdıklarım gitmiyor 4897 Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:
pişşt

durucum sen bi pc yi kapat aç bari arada bi tutuyor gıcıklığı girlhaha

Kızlar msni açtım kapadım,titretiyorum olmuyor.Neyse planınız hoşuma gitti.İnşallah gerçekleşir gerçekleşmemesi için hiç bir neden yok.Sizin gibi başarılı,akıllı,zeki,yetenekli kızları kim tutar? 25889 25889 25889 956k 956k

hehe iki dakka da ürettim valla planı demekki düşünsem bişeyler çıkacak blissy k8908

Siz gerçekten istedikten sonra olmayacak birşey yok.Bencede güzel fikir.Hem banada kapı açılmış olur(kendimi yüzsüzce böyle davet ettiririm işte ttli3)Ben halkla ilişkilerinizi burdan da yürütürüm.Ankaraya gelince beni gezdiririsiniz değil mi?

sanemce ' Alıntı:
hehe iki dakka da ürettim valla planı demekki düşünsem bişeyler çıkacak blissy k8908

Bugün herkes derin uykuda anlaşılan.Kimse yok mu iki sohbet edelim.

iki gündür nette problem var giremiyorum...
hepinize selamlar... dostlar...
inşallah bu mesaj iletilir... 128956

burada sohbet köşesi de varmış meğer ne kadar güzel smiliyface
bunu keşfettiğim çok iyi oldu gerçekten blissy
herkesin gününün güzel geçmesini diliyorum arkadaşlar t678

Bugün biraz durgun olsada bir cafemiz var silvia. sevincli
Sende hoşgeldin cafemize. vien1
Seninde günün güzel geçsin. kiss3

herkese iyi günler art56art56

redflowers ' Alıntı:
Bugün biraz durgun olsada bir cafemiz var silvia. sevincli
Sende hoşgeldin cafemize. vien1
Seninde günün güzel geçsin. kiss3

Hoşbulduk canım ttli3
ortam çok güzel gerçekten..hepinizi çok sevdim 956k

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri