Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Dex_Lier22 ' Alıntı:gece telkin listemi dinledim sabaha kadar... smiliyface
benim gün güzel başladı 5.15 de uyandım...
sabah sporu..
ekmek almaya gittim...
duş aldım...
kahvaltı...
ardından kahvemi de içtim...
zımba gibiyim...
işlerim çok ama...
enerjimde çok...
hismiley
redflowers ' Alıntı:Günaydın herkese.Bugün yolculuk var bana.Bandırma'ya dönüyorum.Yol stresi mi ne yaptım yine bir garip uyandım.
redflowers ' Alıntı:Teşekkür ederim ablacım.Yolculuk boş geçmiycek zaten bu gidişle.3 gün Bandırma ardından Ankara.Hatta bundan sonra devamlı Ankara büyük olasılıkla.Sen bende neler değişti bir bilsen.
suzzy ' Alıntı:redflowers ' Alıntı:Teşekkür ederim ablacım.Yolculuk boş geçmiycek zaten bu gidişle.3 gün Bandırma ardından Ankara.Hatta bundan sonra devamlı Ankara büyük olasılıkla.Sen bende neler değişti bir bilsen.
anlat anlat...merak ederim ben şimdi...neler değişti neler yaşadınız takip etmeye çalışıyorum ama toparlıyamıyorum bir türlü... sevincli
disik82 ' Alıntı:aa gidio musun redflowerssanırım o gün verdiğin karar ankaraya gitmek yönünde
hadi hayırlısı bakalım adına sevindim. smiliyface
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.