HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

karikatrqv2.jpg

ee peki 15 in altı olursa seminer iptal mi olacak?peki orada hepimizi transa sokacak mı adil bey?:) smiliyface

Yoo iptal söz konusu değil.Herşey kesinleşti biliyorsun.Herkes tek tek transa giricek isteyen tabii.

arkadaşlar seminer olacak..şaman ve ben adil beyin istediği sayıyı toplamaya çalışıyoruz..ve galiba 15 in üzerinede çıkacağız gelen isteklere, ve bilgilenmek isteyen kişileri göz önüne alırsak..bizim için önemli olan..şu an karar vermiş arkadaşların vaz geçmemesi..hayatımızda ilk defa böyle bir işe kalkıştığımız için...bir gün önce geliyorum deyip sonra vazgeçen olduğunda, yaa ben yanlışmı yapıyorum acaba diye tereddüte düşüyorum..acaba zorladımmı çocukları, diye üzülüyorum..diğer yandanda adil beyi kendimize o kadar güvendirdimki, adam gitti bize uygun bir yer ayarladı..böyle organizasyonlar yapılırken ön ödemede yapılıyor..yani adil bey cebindende ödeme yaptı..bu saatten sonra bu toplantının iptali söz konusu değil..hiç kimse gitmese bile ben ne yapar yapar, 15 kişilik parayı toplar tek başıma giderim..artık adil bey beni transa sokarda bir daha çıkarmazmı. dusun ..yoksa transa sokup beynimi alt üst ediptemi bırakır dusun orasını bilemem. dusun .ama şu ana kadar ilgi iyi..gelmek isteyenler çok ..haaa gelen kaç kişi olur onu bilemem..çünkü en baştada söyledim..vakit, para, ve kurtulma isteği sizin...disikciğim benim katıdığım seminerde adil bey 2 kişi hariç herkesi tek tek transa soktu..iki kişiden biri bendim birde doktor hanım vardı..vaktin bize yetişmediğinden değil..ben ve doktor hanım istemedik..ama size şunu söylemeliyimki orada bulunduğumuz zaman içinde daima transtaydık..burada ne sorarsanız ben size ancak bizim seminerde gerçekleşenleri anlatabilirim..gerisini siz seminere katılınca göreceksiniz..sevgiler

ohhhhhhhhhhhhhh bu tatil denen sey ilaç resmen derty derty enerji doldum yerimde duramıyorum ne öss ne baska bişey stersi kaldı üstümde uy897 uy897 öss için yazdıgım seyi görünce çok kızdım tamam odtü olmıcak ama daha biçok güzel üniversite var s456 puanımda 260 yakın geliyo bosu bosuna dert ettim kendime onayi onayi basımda dertte biraz ben arkadaslarımla ailemden gizli amasraya gittim güzelce tatilimi yaptım eve gelince babam demesin mi amasraya gidiyoruz diye aynıyerde iki kere tatil yapmak zoruda kalıcam nese tatil tatildir her türlüsünü severim neseli56 derty derty buarada foruma bir girdim bir seminerden bahsediliyo bu seminer nerde yapılıcak ki dusun aman hayal abla sen transa giripde çıkamazsan biz naparız burda sensizzzz bu konuda adil beyle özel görüsme yapmamız lazım girlhaha

ya arkadaşlar içinizde ücretli telkinlerden edinen varmı,varsa faydalı oldumu? merak ettim

ayrıca transa girme olayı nedir, kaçırmışım.ne işe yarar.? blook
biri beni aydınlatsın lütfen.bende katılmak isterim smiliyface

Bu ayın 29 unda İstanbul'da seminer var.Hipnoz semineri.Trans konusu o.Ayrıntılar hayalayaz'ın günlüğünde.

yardımsever insanın hali bir başka oluyor

redflowers ' Alıntı:
Bu ayın 29 unda İstanbul'da seminer var.Hipnoz semineri.Trans konusu o.Ayrıntılar hayalayaz'ın günlüğünde.

Hoşgelişler ettin Mümin.Okan.Şerefine bi karikatür çiziverdim hemen. y789

siz anlamazsınız bu şiiri :D

BMW em var borbetli
olmayanlar çok dertli
20 inç fazla gelir
17 si yeterli

logo iptal kaput uzatma
hella mor stop, farlar kara
böbreklerde siyahsa
çekilin iki şerit kenara

ön,arka tampon,yanlar marşpiyer
bagajk üstü 40 cm spoiler
bütün camlar lazer karartma
ortada tek silecek görüntün yeter

apexdir amörtisör,yay
yerle bir makine yükseklik yok say
kardeşim bu ne biçim memleket
her taraf kasis,çukur,fay

paspaslar ///M, koltuklar recaro
egzost sabring,vites topuzu sparco
cumartesi maslak tuning shoptayım
direksiyon tabiki italyan momo

filtrem K&N kulelerde gergi
egzantiriğim ise 300 dereceli
kaputun üstü delik altı turbo
sellektör yapıyor bana hırbo

standartı 170 modlu 250
BMW geliyo uzaktan belli
hiç düz gitmez hep yan yan
akıllı sürücüsü yok hepsi deli

müzik sistemi olmazsa olmaz
1500-2000 Watt yinede az
1 mid,2 bass,2 anfi alo
kicker rockford focal,

çok duygulandım. saolasın.
hocam öğretme aşkıyla yanıp tutuşuyor.
işte kpss hocaları ne hale getiriyor.
allah yardımcıları olsun.

redflowers ' Alıntı:

Hoşgelişler ettin Mümin.Okan.Şerefine bi karikatür çiziverdim hemen. y789

angaraya birden fena yagmur indi gök felan gürüyo hadi hayırlısı :D

02:54

günaydınlar herkese:) istanbulda da sabah yağmakla yağmamak arasında kararsız bir hava vardı.sanırım hala öyle ama ben ofisteyim.herkese sevgiler...

bu arada bu akşam takımıza enerjimizi yollayalım arkadaşlar...unutmayalım.... kiss3 cat3500

Günaydınlar Türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan. khkh56
Günaydınlar site ve günaydın disik feribot çalışır umarım.Ben deniz otobüsüyle gelicemde de İstanbul'a hava kapalı deyince bende surat düştü.
Dur meteorolojiyi arıyımda bişiler yapsınlar.Açsınlar havayı.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

Günaydın Mümin.Okan.Bne çok iyiyim sen nasılsın.

ben iyiyim bugün cuma çünkü:) sen nasılsın mümin.okan smiliyface hpm2

disik82 ' Alıntı:
ben iyiyim bugün cuma çünkü:) sen nasılsın mümin.okan smiliyface hpm2

redflowers ' Alıntı:
Günaydın Mümin.Okan.Bne çok iyiyim sen nasılsın.

allah daha iyi eylesin arkadaşlarım.
jive dansına bakıodum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri