HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
yaşlı demedim ki, uykucu dedim y789 oluşturmuş saatini 12 de yatıyor 7 de kalkıyor.

ben de yaşlı olduğunu söylemedim zaten ;)

selamlar hepinize bugünkü kahveler benden olsun.kahvesmiley

Teşekkürler. Güzel günler bizim olsun. Eski erkek arkadaşım ayrıldıktan 3 ay sonra nişanlanmış bugün öğrendim. Üzülmekle üzülmemek arasına gidp geliyorum.

cadı bm üzülme. ilerde "iyikide onunla evlenmemişim bana göre değilmiş"
diyeceğin zamanlar gelecek. herşey gönlünce olsun.

bitkisel-cay.jpg

sanırım güzel bi bitki çayı yorgunluğumu alır...
herkese benden bitki çayı afiyet olsun..

doris çay çok güzel görünüyor. teşekkür ederimmm kiss3
hanigi bitkinin çayı?dusun2

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bu mp3lerin bi faydasını görürüm :)

Yaklaşık bir aydır hafta içi mesai saatleri boyunca özgüven ve suçluluk duygusu telkinlerini dinliyorum, henüz bir değişiklik hissetmedim. Çok mu suçluyum, acaba ondan mı? 4897sevincli

ego ve guven guclendirici ile kilo verme telkinini mp3 e yukledim ikisinide ayni anda dinliyorum.
Bu arada alnimin ortasinda tam gozlerimin uzerinde agrilar oldu ama benim sinizutum de var acaba bu beklenen agrilar mi yoksa sinizutten kaynaklanan ayirtedemedim. Bir de her gun duzenli dinleyemiyorum ama dinlemeye calisiyorum bunun ters etkisi olur mu.
olumlamalari da bazen sabahlari unutuyorum telastan.

Günaydııııııın herkese sevincli

Gününüz aydın olsun, mutluluktan başınız tavana vursun y789

günaydın...
mutluluktan başım tavana vurdu :)

beni görünce bu kadar mutlu olacağını bilseydim dün akşamdan yazardım y789

hayırlı işler Mümin Bey'cim girlhaha

saolun redflowers'cim :)
uzun zamandır yoksunuz :)

sen öyle san :)

uzak takipteyim. akşam eve yorgun dönüyorum. e zaten 1 saat seninle konuşuyoruz telefonda, sonra pofidi gandi tumba yatak y789gözüm üzerinizde forum ahalisi ona göre girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri