Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:Valla benim dinlediğim akşamkiyse eğer çok güzeldi.
redflowers ' Alıntı:Valla benim dinlediğim akşamkiyse eğer çok güzeldi.
Lier22 ' Alıntı:haksızlık etmeyin ama çok güzeldi...
ben beğendim radyoyu dinleyen arkadaşlar hep beğendiler...
super
devam melodisin bir teklifi olacaktı onu yaparsak ve uygularsak çok güzel şeyler olacak bu manada bence... art56art56
Nedir melodis in teklifi.Lier22 ' Alıntı:devam melodisin bir teklifi olacaktı onu yaparsak ve uygularsak çok güzel şeyler olacak bu manada bence... art56art56
kısmen ' Alıntı:tüh melodisi kaçırdım.artık bi daha ki programa...
ya olur mu öyle şey senin de yayın süper,ama sen yayın yapmıyordun ki ben yayına girdiğimde,ya da benim bağlantım da bi aksama oldu.klasik müzik beyni arındırır ve senin çaldığın eserler de süper alk78 .şimdi okudum yazını ,cidden üzüldüm.yayınlarını şiddetle destekliyorum.lütfden devamı gelsin.Mumin.Okan ' Alıntı:kısmen ' Alıntı:tüh melodisi kaçırdım.artık bi daha ki programa...
ben çıkıyım o zaman yayından?? dusun
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.