Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu şekilde verim alamazsanız.Daha önce bu şekilde deneyen olmuştu.kamil5 ' Alıntı:bişey soracağım sizce 2 , 3 ve hatta 4 telkini aynı anda dinlemek beyni nasıl etkiler. bence güzel bir düşünce mesela 1 telkini 12 saat dinlemek yerine 3 telkini dinleriz böylece etkilerini daha çabuk görürüz. bu konuyu buranın hit oranı yüksek olduğu için belirtmek istedim . sakın hemen olmaz demeyin beraber düşünüp yanıt bulalım. çünkü beyin sandığımızdan daha hızlıdır.
merciii s45apk tam benim ruh halimi anlatıyor (şu aralar ki sevincli ) eli sopalı bir melek aa34 sevmesine seviyorum ama kızarsamda dinlemem indiririm sopayı aa34 aa34 maksat dövmek deell maksat aklı başa getirmek sevincli sevinclimumin.okan ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:thumbsanim f678h
hoşgeldin kuzucuğum nasılsın ? iyi ol emi
teşekkürlerrr teveccühünüzz kiss3 kiss3suzzy ' Alıntı:tek kelimeyle çok şeker...aynı sen... sevincli
25emel ' Alıntı:merciii s45apk tam benim ruh halimi anlatıyor (şu aralar ki sevincli ) eli sopalı bir melek aa34 sevmesine seviyorum ama kızarsamda dinlemem indiririm sopayı aa34 aa34 maksat dövmek deell maksat aklı başa getirmek sevincli sevinclimumin.okan ' Alıntı:
mumin.okan ' Alıntı:25emel ' Alıntı:merciii s45apk tam benim ruh halimi anlatıyor (şu aralar ki sevincli ) eli sopalı bir melek aa34 sevmesine seviyorum ama kızarsamda dinlemem indiririm sopayı aa34 aa34 maksat dövmek deell maksat aklı başa getirmek sevincli sevinclimumin.okan ' Alıntı:
cennetten çıkmadır ama kendileri.
25emel ' Alıntı:hayalayaz ' Alıntı:thumbsanim f678h
saoll ablamm benimmm tender45 annem gezmeye yolladım.bende pc başına geçtim aa34 aa34 sen nasılsın?
hep iyi ol ablacım kiss3 kiss3hayalayaz ' Alıntı:25emel ' Alıntı:hayalayaz ' Alıntı:thumbsanim f678h
saoll ablamm benimmm tender45 annem gezmeye yolladım.bende pc başına geçtim aa34 aa34 sen nasılsın?
iyiyim ablam çok şükür..
25emel ' Alıntı:anaaaa dusun ne başsağlığı hayırdır 4897
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.