HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

allah herkesin gönlüne göre versin

kutalmisoglu ' Alıntı:
hoşgeldin tatlı cadı.herşeyden önce burası bekar erkeklerin.darılna gücenmece yok:)

kutalmışoğlu, kutalmışoğlu, sana bunu kim söylediyse yanlış enformasyon arkadaşım. hepimiz istediğimiz her yere girme özgürlüğüne sahibiz... aa34 aa34 aa34

tatlıcadı ' Alıntı:
o zaman bende diyorum ki dilerim tüm bekarlar gerçek aşkı bulur veeeeeeeeeee evliler klubune katılır darısı başınıza kiss3

tatlıcadı arkim ark5..canının istediği yere gir ve bu pembe,hoş esintilerini her yere bırak..iyi geliyor belki burayı sahiplenen arkadaşlarda kokar çoraplı sultan olmaktan vazgeçip..( hani bekarlık sultanlıktır diyorlar ya, çoraplarını yıkayacak kimse olmadığı için kokar çaraplı sultanlardır kendileri) .etraflarına bakarlar ve en kısa zamanda yuva kurarlar inşallah

hayalayaz ' Alıntı:
kutalmisoglu ' Alıntı:
hoşgeldin tatlı cadı.herşeyden önce burası bekar erkeklerin.darılna gücenmece yok:)

kutalmışoğlu, kutalmışoğlu, sana bunu kim söylediyse yanlış enformasyon arkadaşım. hepimiz istediğimiz her yere girme özgürlüğüne sahibiz... aa34 aa34 aa34

tatlıcadı ' Alıntı:
o zaman bende diyorum ki dilerim tüm bekarlar gerçek aşkı bulur veeeeeeeeeee evliler klubune katılır darısı başınıza kiss3

tatlıcadı arkim ark5..canının istediği yere gir ve bu pembe,hoş esintilerini her yere bırak..iyi geliyor belki burayı sahiplenen arkadaşlarda kokar çoraplı sultan olmaktan vazgeçip..( hani bekarlık sultanlıktır diyorlar ya, çoraplarını yıkayacak kimse olmadığı için kokar çaraplı sultanlardır kendileri) .etraflarına bakarlar ve en kısa zamanda yuva kurarlar inşallah

Hayalim yine döktürmüüşşş khkh56 khkh56 khkh56

40 yaşından sora biz akıllı kültürlü güzel bayanlar en seviyelisinden en hoşundan özgürlüğümüzü elimize alaraktan gireriz dimi hayal ablamız sen çok yaşa emiiii
huzur içimizde farketmeye başladık günlüğümede yazdım bir sarımsak kokusu bile bugün nasıl iştahımı açtı, etrafa başka bir gözle bakmaya başladım nolduysa bana iyi oldu heeeee kokular renkler kibarlıklar, tavırlar, artık herşey yerli yerine oturuyor

tatlıcadı ' Alıntı:
günaydın sadece bekarlara mı burası evli çocuklular gelemezmı y789 ama ben yinede kahvemi alıp geldim önce güzel birrrrrrr günaydın sizlere coffe2

blook alındım bak şimdi ben cat56 yahu bana yer yokmu blook

ayrıca ne evli ne bekar ne boşanmış ne erkek ne kadın
yüreğinin sesini yazabilen herkes buraya ait diye düşünüyorum
blook

işte budur saolasın pisim
yüreklerin sesinin cinsiyeti ayrımı yoktur
yüreği olan konuştumu dosdoğru konuşur
biz yürekli insanların buluşma noktası burası değilmi

bende geldim bende geldim blissy

umutsuzluklarımı kapı dışına bırakarak huzur içinde bir kahve içmeye geldim ttli3

bende geldim kabul edermisniz aranıza s456

hoş geldiniz arkadaşlar.özbay.sanemce.hayırlı olsun inşallah. kiss3

Kahvelerimiz vee Kurabiyelerimiz bendeennn
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz hepiniz
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

images
images

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

şöyle bir akşamda sade bir türk kahvesi ne güzel gitti ya
teşekkürler meninje blissy

kurabiye ve kahveler harika görünüyor çok teşekkürler meninje çok ii geldi kiss3

günaydınnnnnnnnnn herkeze smiliyface

iyi geceler herkeze yarın bu günden daha güzel olsun hepiniz için kiss3

sabah kahvemi içerken kafemiz geldi aklıma.. sevincli

ne zamandır uğramadığımı farkettim...kahvemi burda içmek istedim...buyrun beraber içelim...

afiyet olsun...

kahve.jpg

ellerine saglik suzzy coffe2 kahveye hic hayir diyemem girlhaha

ne demek afiyetler olsun... kahvesmiley

Bu kahveler ve kurabiyeler ne güzel duruyor yahu. Türk kahvesi diyince yanında aklıma kurabiye gelmiyordu varsa yoksa sigara. Ama bunlardan bir kavanoz koysam yanıma ne kahve keyfimden vazgeçerim ne sağlığımdan. Acıktım da sanırım, öğle yemeği zamanı hadi herkese afiyet olsun neseli56

selam millet. kahve değilde çay iyi olurdu

İşte çay saati pc05

Boğaza karşı kurdum ben semaveri arkadaşlar wave​

semaveruo5.png

Yanında da simit peynir;

cay_simit_peynir.jpg

Hipimize yetecek kadar çay var hadi buyrun...
12_94cay.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri