K
kutalmisoglu
Guest
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)
allah herkesin gönlüne göre versin
allah herkesin gönlüne göre versin
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
kutalmisoglu ' Alıntı:hoşgeldin tatlı cadı.herşeyden önce burası bekar erkeklerin.darılna gücenmece yok![]()
tatlıcadı ' Alıntı:o zaman bende diyorum ki dilerim tüm bekarlar gerçek aşkı bulur veeeeeeeeeee evliler klubune katılır darısı başınıza kiss3
hayalayaz ' Alıntı:kutalmisoglu ' Alıntı:hoşgeldin tatlı cadı.herşeyden önce burası bekar erkeklerin.darılna gücenmece yok![]()
kutalmışoğlu, kutalmışoğlu, sana bunu kim söylediyse yanlış enformasyon arkadaşım. hepimiz istediğimiz her yere girme özgürlüğüne sahibiz... aa34 aa34 aa34
tatlıcadı ' Alıntı:o zaman bende diyorum ki dilerim tüm bekarlar gerçek aşkı bulur veeeeeeeeeee evliler klubune katılır darısı başınıza kiss3
tatlıcadı arkim ark5..canının istediği yere gir ve bu pembe,hoş esintilerini her yere bırak..iyi geliyor belki burayı sahiplenen arkadaşlarda kokar çoraplı sultan olmaktan vazgeçip..( hani bekarlık sultanlıktır diyorlar ya, çoraplarını yıkayacak kimse olmadığı için kokar çaraplı sultanlardır kendileri) .etraflarına bakarlar ve en kısa zamanda yuva kurarlar inşallah
tatlıcadı ' Alıntı:günaydın sadece bekarlara mı burası evli çocuklular gelemezmı y789 ama ben yinede kahvemi alıp geldim önce güzel birrrrrrr günaydın sizlere coffe2
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.