Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
gunes ' Alıntı:insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız.
aysunt ' Alıntı:merhaba
bu sabah ben de moralim çok bozuk başladım güne..arkadaşımın babası çok hasta sanırım fazla etkilendim. oysaki son 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum. bir an, eski hallerime döneceğim diye korktum.
ama eminim yarın çok güzel bir gün olacak. hem benim hem de herkes için inşallah.
herkesi çok seviyorum. herkese hem çok sağlıklı hem de çok mutlu ömürler diliyorum...
evet takendisi bencee... bende gördüm f678h f678h nasılsın ablammm clappingpisimbat ' Alıntı:blook blook aanaaaa sanki emeli gördüm sanki blook cat56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.