HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

herkeze günaydııııınnn...sezencim durumun böyle olmasaydı o saatte yenir mi derdim n9598
ama senin durumun farklı,olsun yemişsin artık kızma kendine afiyet bal şeker olsun,yarasın bebişlere vitamin olsun..ama rahatsız da oluyorsan uyuyamıyorsan tabi o kadar yeme o saatte...sonra kızarsın kendine,,ee canım şu durumda da kendine kızman uygun olur mu..suç yemeklerde,en lezzetli yiyecekler insanı rahatsız eden,sağlıksız yiyecekler...olur mu canım?aaaa...bak sağlıklı yiyeceklere sessiz sakin,yiyorsun hiçbir şey olmuyor,ne kilo alıyorsun nede miden rahatsız oluyor...evet bu lezzetli yemekleri kınıyorum,suçlu onlar,bu kadar leziz olmamalıydılar... khkh56 khkh56 khkh56

ya kardeşim durumu böle de gecenin 12 sinde 4 lahmacun yenir mi 789569 bak bebeler de rahatsız olmuşda uyuyamamışlar tuh788 gözünü seveyim sezen canın çekti 1 ye tatmin olsun hissiyat ...hamileliğin açısında da önemli çok kilo almaman... söz hangi gözün dersen o gözünü seveceğim ark5

merabalaaar....
sezeeen afiyetler olsun sana yarasın....
eee nerde bu millet dökülün bakalııım...
8977 8977 8977 8977 8977

asisleeer...nerelerdeydin kaç günlerdir kardeş..
hoş gelmişseeeen....
wave wave wave wave

evet ya bakin 3 saat uyumum ama gece neler yaotim:P utu yaptim aylardim ertelegim utumu. bilasik makinam bozulmustu ici disi bilasik doluydu onlari yokadim gece sabah 7de uyudum ama simdi uyandim 3 saatlik uykuyla neyse birdaha lahmacun yiyemiycem cunki buzlukta nekadar lahmacun varsa bastim coppe evde cekirdek bastim cope one oleyle ya misafir gelirse onune hemen koyayim diye hazirladigim yiycekleri boyle bazen ben oturup yiyorum.

haklisniz valla suc bende degil lezetli yiyecekler hehehee. neyse uzmeyim kendimi deginiz gibi bebislerim yuva yapacaklar onlarada lazim benden daha yemiyorlar sanirim 5haftalikene benden yemeye basliycaklarmis simdi kendi kendilerine ida ediyolar. benden yemeye bas;asinlar oburlarki benim bebeklerim obur olur incecik olurum ozaman ben:PPP

SeZeNNL ' Alıntı:
evet ya bakin 3 saat uyumum ama gece neler yaotim:P utu yaptim aylardim ertelegim utumu. bilasik makinam bozulmustu ici disi bilasik doluydu onlari yokadim gece sabah 7de uyudum ama simdi uyandim 3 saatlik uykuyla neyse birdaha lahmacun yiyemiycem cunki buzlukta nekadar lahmacun varsa bastim coppe evde cekirdek bastim cope one oleyle ya misafir gelirse onune hemen koyayim diye hazirladigim yiycekleri boyle bazen ben oturup yiyorum.

haklisniz valla suc bende degil lezetli yiyecekler hehehee. neyse uzmeyim kendimi deginiz gibi bebislerim yuva yapacaklar onlarada lazim benden daha yemiyorlar sanirim 5haftalikene benden yemeye basliycaklarmis simdi kendi kendilerine ida ediyolar. benden yemeye bas;asinlar oburlarki benim bebeklerim obur olur incecik olurum ozaman ben:PPP

allah iyiliğini versin emi inceccik olurmuş girlhaha
sevgili kardeşim fazla kilo alırsan hamilelikle ilgili sorunlar yaşarsın. o yüzden ben sana dikkat et fazla kilo alma diyorum.du sana daha açıklayıcı veriler bulayım dusun

bu arada shamanic yok ortada 4897 4897
blook blook blook

evet yaa en son sen yaz ben yemek yapıyorum rüya tabiri yaparım dedi sonra kayboldu. dusun alla alla acaba yine görüyor ama sesini iletemiyormu bize acaba hismiley shmanicc oradaysan 3 kez ekrana tıkla hismiley sevincli

çok şükür sitemiz açıldı tekrar....
günaydııııın,millet nassınız bakalım.....
hayal ablam sanada günaydıııın.....
k8908 k8908 k8908

Sitemizde teknik bir sorun vardi dün akşamdan beri ulaşılamıyordu.Neyse sorun giderildi tekrar yayindayiz... blissy

günaydıııııın hepinize en aydınlık günlerden birisi olsun bu gün..suzyciğim sanada günaydın...arkadaşlar..buluşmak için facebook'a ihtiyacımız kalmadı..arkadaşlar buradada birbirini buluyor..biz suzzyle burada buluştuk,daha önceden tanışıyormuşuz...

ewweeeet....
ben ben çooook mutlu oldum dün geceden beri eskileri kurcalıyorum abla senin benede sana ileteceğim çok güzel hatıra resimlerin var bi gü onları sahibine vericem...
sana çooook teşekür ederim

Günaydın arkadaşlar
Nasılız bugün?
Sezen bebişlerimiz nasıl?
Bu arada yakında Oldukça oragize bir Hayatım değişti toplantısı yapabiliriz. Bir nikah salonunda dilimin altında bir bakla var ama ben çıkarmayacağım. uy897

Sadece mutluluklar diliyor gerçek aşkı bulduğuna canı gönülden inanıyorum arkadaşım.Hep mutlu ol emi art56art56

Hepinizi seviyorum iyiki varsınız k8908

nedir o bakla..
hayırlı olsun mu desek acaba?güzel haberler ver bize pamir..
hadi bakalım bekliyoruz...

Durum şudur

İki genç birbirlerini görür ve vurulur ikiside birbirlerinin doğru insan olduğuna inanır şimdi sıradaki adım esas adamın esas kıza romantik bir akşamda güller serilmiş bir ortamda bir buzun içerisinde bir tek taş sunmasına gözlerinin içine bakarak evlen benimle demesine kalmıştır olay.İstersen senaryosunu replik ve mimiklerini de yazarım. 25889 Hepimize gerçek aşklarını bulmalarını temenni ediyorum.

TÜM AŞIKLARA

hedef alıp vursan da
özenli sözlerin oklarıyla
süslemedim harfleri
adını oluşturanların dışında
dökmedim yüreğimi
kimsenin gözlerine
ey aşk beni yağmala
aşk beni tara...
bilsin
hiçbir şey umrumda değil
dağlarım yaralarımı çabuk geçsin
öğrenirken hasretinle sevişmeyi
gözyaşlarım akabilirler özgürce
içimde öyle güzelsin ki
onu kirletmeyeceğim seninle
bağlasan durmaz göndersen gitmez
laftan anlamaz sözümü dinlemez
başına buyruk duyguları savruk
beni bana kırdıran
bu gönül canıma düşman
yanıyor bedenim acıyor içim
yoktan anlamıyor benliğim
bitmiyor geceler geçmiyor günler
adı aşk bu eziyetin

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar
Nasılız bugün?
Sezen bebişlerimiz nasıl?
Bu arada yakında Oldukça oragize bir Hayatım değişti toplantısı yapabiliriz. Bir nikah salonunda dilimin altında bir bakla var ama ben çıkarmayacağım. uy897

Sadece mutluluklar diliyor gerçek aşkı bulduğuna canı gönülden inanıyorum arkadaşım.Hep mutlu ol emi art56art56

Hepinizi seviyorum iyiki varsınız k8908

ne oluyo bee ooo67 benim nie haberim yokk partysmiley ayy çatlıyacam yaf dunk56 bana da sölesene replik yazmana yardım ederim söz smil56 bak teklifimi düşün derim senin duygusallıgın ile benim deliliğim birleşinde güzel seyler ortaya cıkar töbe unutulmaz o evlilik teklifi girlhaha

uy897 ne güzel hayırlı olsun

heaaaayt....
nerdesiniz a dostlaaaar..
dusun

cat56 burda yaww miiiiiiyyyyyyyaawwwwwwwww wave dusun

nabeer pisicik..
valla shamanic olmayınca kimsenin siteye baktığı falan yogaliba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri