HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: radyodaki??

25emel ' Alıntı:
slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??
Evet benim radyo yayinindayim :)

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

hayatimdegisti ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??

smil56 dogum günün kutlu olsunn gulensmiley gulensmiley tüm sarkılar sana hediye diyeceğim ayıp olurmu bilemedim s45apk yayını yapana demek ayıp olmaz demi f678h

günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??
[/quote]
[/quote]

smil56 dogum günün kutlu olsunn gulensmiley gulensmiley tüm sarkılar sana hediye diyeceğim ayıp olurmu bilemedim s45apk yayını yapana demek ayıp olmaz demi f678h
[/quote]

hih33 Kendim için çalıyorum zaten gogogo

güzel şeler çalıosn amaaa ... sapkal89

günaaaaydın!!! atakan bey geçmiş doğum gününüz kutlu olsun veeee arkadaşlar heppinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun bayram boyunca siteye pek uğrayamıyabilirimhepinize güzeeeel günler k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

Atakannin dogumgunumu var? benim haberim yok ama dogum gunu varsa teprik ederim seni atakan. ve ramazanbayraminida cani gonulden kutlarim. ben 1tepsi baklava yaptim yedim bile seker agir geldi sanirim uyku basti beni.
forumda kimseciler yok sanirim bayram dolayisi ile herkezler biryere dagildilar. neysem bende zaten calisacagim bu aksamdan yarin sabaha kadar, yarinda tumgun ve tum gece uyurum is yoksa yorgunlugum anca gidyor, pazargunu zaten cok onemli randevum var. yani kisaca benimde birsuru islirm var cilgin897....

herkesin bayramı kutlu mutlu ve huzrlu olsun
bu site bağımlılık yapıo ya şimdi normalde el öpüo olmam lazımdı ama burdayım

dün ameliyatımın süper geçmesi hasebiyle genel cerrah arkadaşlar beni bi restauranta götürdü kelle paçacı adı altında lüks biyer
yemeğin ilerki safhalarında masaya beyin kavurması geldi
hergün ameliyatına girdiğmiz organın tadının bu kadar güzel olduunu bilmiodum

PSİKO ' Alıntı:
dün ameliyatımın süper geçmesi hasebiyle genel cerrah arkadaşlar beni bi restauranta götürdü kelle paçacı adı altında lüks biyer
yemeğin ilerki safhalarında masaya beyin kavurması geldi
hergün ameliyatına girdiğmiz organın tadının bu kadar güzel olduunu bilmiodum

iğrenççç sakatatt!!! tamm ameliyatını anlarımda yeme olayı iğğğğ küçükken komşumuz halit amca pek severdi.bir gün yolladı kasaba sen alırmısın die beyin şaşkın neye benziyor die bi baktım dönüş yolunda öööööööö iğğğğğğ

(ya yanıtla bölümümüze bir kusma ifadesi eklesekmi acaba dusun)

yaaa nie öle dion
tadı çok güzeldi
hem ben beyinden nefret etseydim nöroşirurji uzmanı olamazdım
annemin dediği gibi benden olsa olsa dr oetker olur khkh56

PSİKO ' Alıntı:
yaaa nie öle dion
tadı çok güzeldi
hem ben beyinden nefret etseydim nöroşirurji uzmanı olamazdım
annemin dediği gibi benden olsa olsa dr oetker olur khkh56

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

psiko
neden bu cirkin seyleri koydun buraya

birde nereyi acsam bu resimler var

allah askina biri kaldirsin su resimleri
hic sevmedim.
anlamadim ustelik niye boyle bisey yaptin ki?

İyi bayramlar arkadaşlar
Hepinizi çok özledim. Ama bayram temizliği için fırsatım olmadığından arefeden başlayarak bu güne kadar temizlik yaptım.Misafir ağırladım vs vs .Çok yorgunum yinede sizleri göresim geldi bi bakim öyle dinlenirim dedim.
Psikocum çok sevindim.Gerçi iyi olacağından emindik.Koyun beyinleride işe yaradı yani 44
Hadi hepinizi öpüyorum yemeğimi yiyip dooru uyumaya...
İyi akşamlar ttli3

bu resimler benim hayatımbunları benim yaşadıım heryere asıyorum sizi mutsuz ettiyse kaldırabilirim utananadam

PSİKO ' Alıntı:
bu resimler benim hayatımbunları benim yaşadıım heryere asıyorum sizi mutsuz ettiyse kaldırabilirim utananadam

ehi.hihhi. hanıbell geldi aklıma...nası açmışdı adamın beynini bide ağzını şaşıprdatmışdıya.:))))))))

aboo iyice nöroşirurjiyi korku filmi yaptınız yakında beni ya sakatatçı yada cani yapacaksınız aa34

arkadaşlaaaar selaam !!!!!! offfff bayramda insanı bayaaa yoruyomuş yaa, ama iyi oldu ilk iki günü baya bayram ziyareti yaptık.uzun süredir göremediğimiz akrabaları eşi dostu ziyaaret ettik ,pek mutlu oldular .bu günüde kendimize ayırdık dinleniyoruz biraz,eee malum yarın iş günü öptüüüüm hepinizi smileydance smileydance smileydance smileydance

yoksa yalnızmıyım sitede şu an? agl34 agl34 agl34 agl34

ağlama,

yalnız değilsin. ben varım wave

bayramın son saatlerinin tadını çıkaralım:)

Bu arada müjde, Çalışanlar 2008'de toplam 115 gün tatil yapacak. Dini bayramlarda tatil 9 güne çıkabilir

Bu güzel haber di mi smiliyface

özel sektör için de geçerlimi bu dediğin? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri