HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

şuan saat 15:00 suları ve hayatımdeğişti cafesindeyim,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı,masamda içtiğim kahve fincanı ve maden sodası,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı,etraf sakin,ortam klimalı ve serin,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı...

cafede kimseler yok,
ortam sessiz ve sakin,
kulağımda ney sesi,
hayatımdaki değişimi dinliyorum
gözlerim kapalı,

aklımda olumlu düşünceler,
kafamda tatlı bir huzur,
vücudum dingin,
gözlerim kapalı,

gidiyor suçluluk duyguları,
bilinçaltının gereksiz korkuları,
yarının endişeleri,
herbiri terkediyor benliğimi,
gözlerim kapalı...

cat56 sevincli coffe2 ben geldimmmmm blissy

cat3500 hoşgeldinnn.... yerin hazır bak tam manzaradan sevincli

clapping ehhee hemencik kurulayım balkona pufumun üstüne saol emelcim gssmile

pisimbat ' Alıntı:
clapping ehhee hemencik kurulayım balkona pufumun üstüne saol emelcim gssmile
ne demek canıım zevkle birde kahve ısmarlarım 44 e banada bir çay iyi gider bak canı birşey isteyen varsa söylesin şimdi... bak gidiyorum bak gidiyorumm ve gittim gibi birşey smil56

merhaba
bende geldim bana yer varmi?

burada herkese yer var tabi 44 off nasıl uykum var ya catsle

ya lerzanım gözünü sevdiğim nere gidiyon daha yeni geldik hepicigimiz 44 zaten burcuda uykum var diyip duruyo şaşkın kaçacak belli terli345

evet ya emel ne yapayım çokkk uykum var bugünlük affedin biliyorsunuz her zaman çok takılırım ama bu aralar yorgunum
alk78 kiss3 kiss3 kiss3

iyi uykular tatlı rüyalar hayatım hismiley tabii bana da öptüm hepiciginizi hismiley

Ben de geldim e biraz geç olsa da soğuk bişiler alıp köşeme geçeyim uyku falan yok bende ne gezer 4897 uykusu gelen arkadaşlara iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum uykulusmile

merhabalar yeni günün ilk mesajını yazmak istiyorum
yarınlar yüzünüze yüzünüz yarınlara gülsün

Üstüme alınıp teşekkür edeyim. Umarım iyi niyetler ve dilekler bumerang olup sahibine daha da şiddetle gelsin. (Bumerang hakkında da bilimsel bir araştırma yapmış değilim ama geri döndüğü yönünde rivayetler ve görüntüler de malum)

Cafeniz üstadları konuk etmiş. Uzaktan da olsa kulak kabartmak iyi olurdu diye düşünürken mesai sonrası inisiyatif kullanarak tek başıma kalarak çalıştığım işim üzerinde yoğunlaşmanın bana getirileriyle de karşılaştırırsam dayımın yaşı 54 derdim. umurlara hitap etmek gibi kaygı da taşımıyorum. düşünüyorum ama umursamazlığa doğru da süzülüyorum. lafı da uzatıyorum. kendimce süs de yapıyorum. 3 saatlik uykuya rağmen sigortayı da yakmıyorum.

eee.
hiç.

Bu ne durgunluk arkadaşlar uğrayan yok cafemize hadi canlanın aaaa olmaz ki böyle hadi hadi k8908

cat56 coffe2

merhaba bir kahvede ben alabilirmiyim kedicik

sen anlatınca o radyo dönemlerini yaşamak istedim birden.Ben yetişemedim onlara bizde siyah beyaz tek kanal televizyonlar almıştı radyonun yerini

lerzan ' Alıntı:
korkunc? on-line kacamakligi mi yoksa ozletmek inadi mi? sevgiler..hepinize sevgiler.

peki. sözü söyledim ve sıvışıyoruz öyle mi?

evet kaçıyorum eve saat 10'dan önce gelemediğim, işyerinde herkes evine giderken çalışmam gerektiği, ilk girdiğimde 4 mühendis iken bugün itibariyla işten ayrılan son arkadaşla birlikte şu an tek başıma işleri yüklenmişken kusura bakmayın off-line kaçamak oluyorum. üstelik bizim semtte 3-4 ağustosta kesileceği söylenen suyun aktığı musluklardan tısss seslerini dinliyorum. hmm sinirliyim galiba. bir çay içer düzelirim. düzelmek derken kendi normalime mi yoksa başka bir normale mi dönüşürüm bilmiyorum. çok korkunc çoook n9598

özletmek inadı??? neyi kime özleteyim. hem de inatla. bu konuya da girerim ama gözlerimdeki kıvılcım biraz sönsün.

------------

şimdi nasılım? çaya doğru hamle yapalım bakalım hayatın anlamını özetleyecek mi bana?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri