HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben buralardayım ama kitap okuyorum bir süredir kendime vakit ayırıyorum şimdi meditasyon yapacağım telkin müzikleri dinleyeceğim akşamda arkadaşımla yemeğe çıkacağım günümü değerlendirip keyfime bakıyorum.

selam arkadaşlar bir kaç gündür pek uğrayamıyordum misafirlerim gelmişti gulensmiley ... abimler. az önce yolculadım vee buradayımm sevincli ee anlatın bakalım ne var ne yok? sevincli

Ben de geldim arkadaşlar birazdan dışarı çıkmam gerek şimdi buz gibi meyve suyumu alıp köşeme geçeyim smiliyface

Emell asıl haberi ben senden bekliyorum y789 bende çıkıyorum şimdi hazırlandım süslendim püslendim şöyle izmir güzelbahçe'nin deniz kenarında yemek keyfimi yapıp gelecem gogogo İnşallah güzel bir akşam olacak öptüm herbiriniiz kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

cat56 ben de geldim püfür püfür balkonda çay içiyorum korkunç gelde şu üyeleri korkutalım bu akşam cilgin897 yahu emel iyiki geldin yokluğun belli olyur utananadam

Ben de geldim çayımı aldım içiyorum kahvesmiley

canlarım benim sizleri çok seviyorum içimden geldi kiss3 kiss3 kiss3

gene mi kaldım tek başıma 4 Ziyaretçi, 1 Üye (0 Arkadaşlar)
Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler:
BURCU GELEGEN

geldiiim afyon patlatıyorum sabahtan beri ne patlamaz afyonmuş ikinci fincan kahve patlamadı daha...(afyonla kahve bahane siteye daldım biyığın işvar ben sitede geziyom)

EEEEEEE bende geldim

Ablam geldi yunandan yapti frape.
Kimler var bakimmm frape isteyen????????

sevincli cat56 ben varım utananadam

bende burdayımm aldım suyumu gectim manzaramı izlemeye yine ne kendimi dinlemeye... 44

lerzan ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
.. gecelerin bir tanesinde bi saga bi sola salinirken hamaktan gokyuzunu seyrederken o ne hostu sohbet emel''le.. hic bitmesin istedim hele hele cinlatirken kulaklarini lale''nin.. allahtan burada yerin kulagi yokmus:) sevgiler ikinize de cok cok guzel bir pazar gecesi dilegimle cok optum gozlerinizden.
gulensmiley gulensmiley hoştu vallahi! güzel sohbetti misal bal gibin 44

kiss3 herkese iyi akşamlar

EYLEM ' Alıntı:
kiss3 herkese iyi akşamlar
mmrb eylemimmm ama geç kaldım yarın iş var yorgunluğum hat safhada öptüm çok hepiciginizi benden bu kadar bu dolunayda bol aşklı geceler sizeee hismiley

384526qq4.jpg

Hayatım değişti cafesine uğrayan ve uğramayan herkese günaydın
Gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun kiss3

Aaaa, hayatımdeğişti'yi gezerken...

Gezmiş, gezmiş kiminkisi değişmiş de değişti demiş? Ne zaman değişmiş? Nasıl değişmiş? Nerede değişmiş? Öğrenirsem, belki benimkisi de değişir diye...

Öyle gezerken, ayağımda şıpıdık terliklerimle...

ruh değiştiren bir cafe mi buldum ne? Hem de sınırsız sohbet, bedava çay, kola, ayran, kanyaklı kahve, yaldızlı düşler garantisiyle! :)

Dalsam biraz ruhuna, kalsam biraz ruhumla, inansam biraz

değişir mi hayatım,
hayat beni yavaş yavaş değiştirmeden hayatsızlıkla...

denemeden öğrenilmez ki ama (iç sesim)

der demez bana, denemeye başlarım bile, nasıl? Kocaman bir öpücükle, tabii önce Lerzan'a, sonra Atakan'a, sonra herkese..

Bu bölüme yeni bakıyorummm..Bakalım neler var burdaaa...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri