HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

cat3500 arkadaşlar be olayı çözdüm olay şudur herkes bu kedinin önerisini beğenecektir umarım

burası CAFE BAR arkadaşlar biraz moder olalım herkesin fikrine saygılı oalım ve eğer beğenmediğiniz birşey olur ise tepkilerimiz ve fikirlerimizi saygı çerçevesinde belirtmeliyiz cat3500

cat22 cat3500 hpm2
sevgi barış anlayış bizlerle olsun
mmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

cat22 cat3500

açıkcası sevgili tatlı kedimmm söylediğin sey mantıklı...biraz modern olalım dogru, e herkesin fikrine saygılıda olalım onada peki lakin bakalım bu siteye üye birr sürü kişi var.senin/benim modern baktıgımız konuya bir başkasının nasıl bakacağı çeşitli seçenekler yaratacaktır...biliyorsun bizim kişisell gelişim alanlarımızı desteklemek için bulunduğumuz bu sitede,farklı amaçlar için bulunabilecek insanların varlığı ihtimalini de göz önünde bulundurmalıyız...( bunu söylerken kesinlikle kişi ayrımım yok genel olarak konusuyorum.) hızla artan bir üye potansiyelimiz mevcut. her kesimden, her bakış açısından insanlar toplanıyor burada... üzücü şeylerin yaşanmasına fırsat tanımamak ve her konuda tedbirli olmak açısından için ben cafe bar olayına sıcak bakmıyorum.

Herkese iyi pazarlar çok işim var bir süre buralara az geleceğim

ole nöroloji sınavını geçtim herkeze kahvesmileybenden bi çayyyy
uy897

Tebrik ederim Psiko bak o kadar dert etmene gerek yokmuş değil mi cat3500

benden de tebrikler psiko

PSİKO ' Alıntı:
ole nöroloji sınavını geçtim herkeze kahvesmileybenden bi çayyyy
uy897
vayy psikooo tebrikler kardes bea f678h

sevincli 25889 aferim psiko derty

ben geldim millet kimse yok mu
cafemizde???

mauuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww miiiiiiiiiiyyyyyyyyaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww

pisimm hoşgeldin keyifler nasıll

vallahi iyi diyelim iyi olsun ay uykum geldi kapıyı çalıo kaçmadan ben yatayım iyi geceler utananadam

ii geceler en tatlı rüyalar senin olsunnn cat3500

oooh safam olsun..şöyle bir kurulayım koltuğa..seyran edeyim karşıyakayı..ışıl ışıl gerdanlık gibi..çocukken karşıyakaya bakıp, her bir semtin ışığını dağişik bir mücevhere benzetirdik..elmas yüzük..pırlanta gerdanlık diye..bir gün karşıyakadan izmiri seyrederken tacın izmir tarafında olduğunu fark ettim...kadifekalemiz...çocukken oraya piknik yapmaya giderdik...oynar eğlenirdik..geçtiğimiz yıllarda bir misafir götürdük..izmiri en mükemmel yerden görsün diye ...bizi oraya götüren taksi şöförü, biz manzarayı seyrederken yüz milyon kere abla çantalara dikkat diye uyardı ve manzara ..seyran burnumuzdan geldi...şimdilerde bir söylenti var..tekrar mesire yeri olacakmış..bu habere canı yürekten innnnnşşşşallllah diyorum..
arkadaşlar ben lerzanı özledim ve merak ediyorum iletişim kuran varmı? eh artık ben ortalığı toplayıp yatayım hepinize iyi sabahlar..işiniz hayırlı gönlünüz ferah ve rahat olsun..

Hepinize selamlar ve tatli ruyalar arkadaslar, yeni haftaniz sevinc ve nese dolu gecsin .
Sevgi ve Isikla kalin hismiley

herkese günaydınlarrrr sabah şerifleriniz hayırlı ola sung66

arkadaşlar uzun ve yorucu bir temizlik maratonu beni bekliyor. ayrıca burda hava 40derece hissedileni tahmin bile etmek istemiyorum. sıcaktan bayılmazsam akşama görüşürüz. hismiley

Çokk sıcak arkadaşlar hareket etmek bile bunaltıcı işlerime geri dönüyorum akşama girerim sevgiler iyi sohbetler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri