HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

bu cafeyi beğendim,hem hizmet güzel hemde muhabbet art56art56

dost78 ' Alıntı:
bu cafeyi beğendim,hem hizmet güzel hemde muhabbet art56art56
demi vallaha bende çok seviyorum bu arada gider ayak size kavun kestim afiyetle yiyin bakalım çok öptüm by

dennise yedim tabi yemem mi

Selaaam,geç mi kaldım..bi kahve de ben alabilir miyiiiim?

Evett kahve keyfi güzel. gel otur ne demek emel bütün köşeler senin olsun ben ayaktada giderim : ) kedicik burcu dost78 dennie sizde gelin bakalım böylee

Bugle geç kalmadım atla kardeşim sende atla kahve seyahat acentası : )

Atladım carismacık..hoşgeldin bu arada.. sapkal89

ay ya kusura bakmayın ama ben saatte kahve içemem sabahlarım yoksa ben bi bardak rakımı ve mezemi alsam köşeme çekilsem dusun

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=_WQzf9ptgVs[/youtube] agl34

Hoşbulduk bugle kardeş. Burcu o olaya hiç girme yoksa kahve muhabbeti güme gidicek. hepimiz türküz hepimiz ayyaşız : )

carisma ' Alıntı:
Evett kahve keyfi güzel. gel otur ne demek emel bütün köşeler senin olsun ben ayaktada giderim : ) kedicik burcu dost78 dennie sizde gelin bakalım böylee

saol ben zaten puf'un üzerinde kıyıcıkta sabitteyim pusuda bekliyorum herkesi blook

ben geldim millettt nerdesinizzzzz

Fatmam hoşgeldin benden sana [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=MhDSC-UlN9w&mode=related&search=[/youtube] carisma girdim bile koydum rakımı hafta sonu keyfini yaşayayım birde kendimi ödüllendirmek istedim öncelkle halletmem gereken bir soruna açıklık getirdim sonra da kendimi sevmem amacıyla yapıyorum keyfimi işte buyur sana da ikram edeyim.

eeeee geldim kapanmışşşşş bura..
bişiler içcektim. dusun

evet ayşeye de bir viski istiyoruz.

Ayşemmmm herşey açık herkes burada ama ben çıkıyorum bu gece harbi kendimi ödüllendireceğim ver çoşkuyu yapmaya gidiyorum insanın en zor anında birilerinin olması ne kadar güzel ya hızır gibi yetişti arkadaşım şimdi ve yalnız içmekten kurtulup eğlenceye akacağım k8908

burcum sana bol muhabbetler iyi eğlenceler... k8908 bu arada carisma sana hoşgeldin demiş miydim ben demediysem kusura bakma farketmemişimdir şimdi diyim : hoşgeldin sefalar getirdinnnn smiliyface

bu arada şarkı bir harikaydı çok teşekkür ederim burcucum smiliyface

çok içimden geldi bu şarkıyı sizlere de dinletmek. biraz hüzünlü ama çok seviyorum. [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=QTUV0xPoIvs[/youtube]

hoşbuldumm içmeye geldim ben : )

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri