HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ayse ' Alıntı:
ya benim yarın akşama bi işim çıktı.... siz kaça kadar birliktesiniz aceba? geçde olsa katılabilirim yada pazar artık. sad456
Ayşe biz hep verdiğim adreste ya da oraya yakın yerlerde oluruz sen ara beni işlerini bitirince sonuçta bugünde geç saatlere kadar birlikteyiz ve evde olacağız

PSİKO ' Alıntı:
bunebiçim kafe yaaa kimse yok canımsıkıldıııı ooo67
Kıyamam sana 44 dün akşam ayağımı dinlendirmek için pc başına geçmedim valla yoksa girerdim hoş pek işe yaramadı sanırım sabah gene basamıyordum. İşe geldim toparlanmaya çalışıyorum 2/3 saat sonra toplaşmamız olacak blissy

aaaa geçiş olsun yalnız ayak burkulmuşsa tıbbi müdahale dahilinde ayağını kullanmalısın toparlanmak için işe gidilmez ewde oturulup soğuk kompres yapılır n9598

asisler ' Alıntı:
Bir süreliğine aranızda olmayacağım....

Siz beni tekrar buraya çekene kadar....

Selam ve Sevgilerimle
aha cektim gel bakalım smil56 özledim yaf terli345

ya burcu hayatım söylesene ayagına ne oldu uğrastırma beni hadeeee bekliyorum.ayaklar;kendimiz,başkaları ve hayatla ilgili anlayışımızı temsil eder... merak ettim hadi söylesene dusun

Yaşadığım dalgalanmalara vuruyorum Emel durduk yerde sebepsiz oldu geçecek biliyorum döndün mü sen tatilden

evet derli toplu evimdeyim :D de gecmiş olsun hayatım... hani ne olduyise ona yönelik düşünce oluşturalım die ben sey ettirmiştim 44 ancak yasadıgımız her seyi dalgalanma olarak düşünmemek lazım die düşünüyorum. okudugum bir kitapta aynen şöyle yazıyordu ayak rahatsızlıkları gelecekten ve hayatta ilerlemekten korkma kaynaklıymış bunu alt edebilmek için de kişi kendi kendine hayatta neseyle ve kolaylıkla ilerliyorum gibi telkinlerde bulunmalıymış. o dönemlerde düz yolda bile yürüyemiyordum.burkuyordum durmadan bileklerimi buda eğilmezlik olarak nitelendiriyordu.ayrıca ayak bilekleri hayattan zevk alabilme durumunu temsil ediyormuş.kitap hayatın sundugu tüm keyif ve hazzı kabul ediyorum die kendine telkinde bulunmayı öneriyordu.ayrıca gitmeyi istemediğin yerlere gittiğin zamanda yasıyormuşsun ayak rahatsızlıkları 44 şükür bende çoktannn geçti bunlar sevincli

Çok Haklısın Emel sebeplerini düşününce tahmin edebiliyorum konuşalım bir ara bunu şimdi toplaşma heyecanını yaşıyorum uy897

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Çok Haklısın Emel sebeplerini düşününce tahmin edebiliyorum konuşalım bir ara bunu şimdi toplaşma heyecanını yaşıyorum uy897
tamm hayatım ne demek herzaman 44 yanındayım

ooohh sefam olsun aldım çayımı kahvesmiley geçtim köşeme manzara da her zaman ki gibi muhteşem! seviyorum ben ya ne güzel yaşamak!...
ipyl.jpg
abantı izliyorum...

At sen havanı biz toplaştık daha iyi manzaramız var resimleri göndereceğim k8908

[youtube=425,350]uyfzDovupGU[/youtube] hismiley

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
At sen havanı biz toplaştık daha iyi manzaramız var resimleri göndereceğim k8908
ya sorma ya tuh788 hadi sen ulaşamadın benim tel numaram var atakan bey deeee kizgin1 [youtube=425,350]fUZdPd9MX_g[/youtube] nese yaf! aha yanınızda olamayabilirim yüregim bak yanından gecti şimcik burcum 44 hepiciğinizi tek tek öptüm... atakan bey hariççç onun tepesinde zıplıypor bedenim bak bak gördünmü? sevincli sevincli

[youtube=425,350]-eOaf2f2p_8[/youtube] hadi yemek yapayım size tarifi iyi alın bak sonra anlatmam yine ona göre sevincli kuru fasulye kuru kuru fasulye benden size f678h

selamlar,tatilden bugün döndüm,çok yorucuydu,Burcu yol çok uzun ve yorucu olduğu için Kemer'de konakladık,dolayısıyla Bodrum'a Pazar akşama doğru ulaştık,kaldığımız otelde Güvercinlik'te olduğu için görüşemedik.Neyse sağlık olsun,ben bişey sormak istiyorum,bir hafta boyunca telkinleri dinleyemedim,tatilden önce yaklaşık üç haftadır günde sekiz saat dinliyordum,tatilde de kendimi motive etmeye çalıştım bilmiyorum ama içimde nedenini bilmediğim bir mutsuzluk hissi oluşuyor ve ağlamak geliyor,telkinlerden uzak kalmanın bir etkisi olabilir mi sizce?
Burcu bu arada çok geçmiş olsun rt67

canım telkinlerden uzak kalmanın öyle bir etkisi olacagını zannetmiyorum.yani alışkanlık yapmıyor nihayetinde... bir nevi dalgalanmadır die düşünüyorum. 44 çok öpüyorum.

bende bodrumda idim.gelmekde de baya zorlandım gelmek istemedim falan... terli345 bu tür şikayetler tatil sonrası normal midir zannımca f678h gerçi evime gelince bodrumu unuttum ya neyse bende ayrı bir tür
vakayım sanırım sevincli

yaaa bende toplaşmak istiom(aman cümle kritik yanlış anlamayın 44)bi ara berline de uğrayın

oldu canımm türkiye yi feth ettik şimdi sıra berlinde sevincli sen gelmiyormusun kardeş buralara hiç? e biz bir sürü kişi gelmek biraz zaman alabilir de o bakımdan smil56

ben eylulde berlıne gelıcem o zaman gorusuruz ben mılanodayım sen de gelırsen buralara beklerım.. sevgıler tresor gssmile

oooo siz gezdinizde rahatsızlık vermedim değil mi y789 vermem çünkü; bu arada bizde İzmir toplaşmasına odaklandık iyi hoş beklentimizin dışına çıktı ama şu an çok iyi vakit geçiriyoruz. Emelim o benim sorunum değil Atakan aramış aramamış sen evini topla biran önce de yeni evine taşın elbet izmir grubu senin eve misafir olacak. İzmir toplaşmasına gelemeyenler için çokkkkkkkkkkkk şey kaçırdınız k8908 k8908

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri