HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

demek sadece bende değil, ben de dün avatarı değiştirdim yenisi çıkmadı ne oluyoruz dediim şaşkın

teoman_ ' Alıntı:
herkese merhaba
bir süre kayboldum avatarlar uçmuş dusun

Site taşınmadan önce yapmış olduğum ayar nedeni ile gözükmüyormuş.Tekrar aktif hale getirdim...

hayatimdegisti ' Alıntı:
teoman_ ' Alıntı:
herkese merhaba
bir süre kayboldum avatarlar uçmuş dusun

Site taşınmadan önce yapmış olduğum ayar nedeni ile gözükmüyormuş.Tekrar aktif hale getirdim...

teşekkürler tender45

avantarımda zavallı oglumun resmini koydum bende sevincli tekrardan acılınca ama satdım bu oglanı basıma bela oldu şimdi hönk diyeceniz sizi forum oyunları/ popomundocular baslıga davet ediyim sevincli oradaki oglumdu avantarımdaki velet daha dogrusu veletimdi o oyunda acayip terimler kullanılıyo ölmeye geberme cocuklarada velet deniyo sevincli

iyi Geceler site Sakinleri İYisinizdir umarım bi şey sorucam ya havuz orucu bozarmı ??
bi arkadaş teklif etdide bu gun gidelim diye oglum gel yaa sende ne artiz adamsın su yutmadıgın mühtedce bi şey olmaz dedi gitmedim onlarla altınparka havuza ? havuz bozuyomu orucu bi programda bozuyo diye bi şey izlemişdim sanki 8977

Değerli Kardeşimiz;

Kaplıcaya gitmek havuza girmek orucu bozmaz. Ancak dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu konuda önemli olan kaplıcada yıkanırken ağza su kaçmamasıdır. İlla ki ramazanda gidilecekse havuza akşamları girilmesi daha uygundur.

Ağza su kaçmasıyla ilgili hükümler:

Boğaza kaçan yağmur, kar veya doluyu istemeyerek yutmak orucu bozar kazayı gerektirir.

Denize, yahut başka bir suya dalınca, kulağına su kaçmak orucu bozmaz.

Derideki gözeneklerden (mesamattan) içeri giren şeyler orucu bozmaz. Buna binaen vücuda sürülen yağ veya yıkanılıp soğukluğu içeri nüfuz eden su, orucu bozmaz. Çünkü bunlar mesamat yoluyla içeri girerler.

Yıkanmak, duş almak, yüzmek orucu bozmaz. Ancak ağza kontrolsüz su kaçırmamak ve yutmamak şartıyla. Peygamberimiz oruçluyken gusül almış, yıkanmıştır.

Ağza alınan su yutulursa oruç bozulur. Oruçlunun ağız ve burun temizliği yaparken dikkat edeceği, içeriye su kaçırmamasıdır.
kaynak : sorularlaislamiyet.com

teşekkur ederim bilgilerin için sanırım bunun tartısmasını yapmıslardı bi tv programında sevincli

öhö öhö.
ar yu redi.
millet günaydın... nerdesiniz. saklandınız sanırım... smil56

wan,tu,tri,forooooo

burdayım.günaydın Mümin. smil56

günaydın bacım. nassın?

sağolasın hacı emmi.sağlığına duacıyık.ne güzel böyle cafe bize kalmış.

harbiden beyaaaa.

nerde bu millet nerde bu site sakinleri nerde????

uyuyo herkes.dün gece eğlence vardı galiba.kımse uyanamamış.Serpil abla bile gelmedi daha düşün yan, smil56

günaydınlar hepinize mutlu neşeli dolu hafta diliyorum. 8977 blissy uy897 956k

günaydın güneş.sanada mutlu haftalar.

günaydınnnnn herkese benden çay. :D

cay_icme.jpg

novosibir ' Alıntı:
günaydınnnnn herkese benden çay. :D

cay_icme.jpg

saolasın novosibir.
ya bişey sorcam ne demek bu novosibir? kod adım demessin dimi sevincli

afiyet olsun spy game rusyada bir kent ismi, orijinali novosibirsk.

novosibir ' Alıntı:
afiyet olsun spy game rusyada bir kent ismi, orijinali novosibirsk.

hmmm.
saol super

arkadaşlar aranızda konyada yaşayan varsa alaattin keykubat yerleşkesinin adresini yazabilirmi rica etsem.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri