HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Bugün de kahvaltıyı ben hazırlayayım ama benim menü biraz zayıf

20071205_523316_1196870271_9yh5.jpg

Size kıyamadım bu kahvaltıyla doymazsınız diye menüyü biraz zenginleştirdim.Açık büfe yaptım istediğinizden yiyebilirsiniz.

20080729_411332_1217337445_jkcw.jpg

20080729_411332_1217337446_eg5q.jpg

20080729_411332_1217337447_xx8y.jpg

20080729_411332_1217337448_fyfg.jpg

20080729_411332_1217337450_fsqk.jpg

20080729_411332_1217337452_i4su.jpg

20080729_411332_1217337453_0h37.jpg

20080729_411332_1217337455_oitn.jpg

20080729_411332_1217337456_kyyd.jpg

20080729_411332_1217337459_2bqc.jpg

bunlar kahvaltı mı_?

spy game saat 14:40 kahvaltı saatini baya geçtiğini farkettim ondan menüyü değiştirdim.

Lier22 den Haberler...

dostlar sizleri zaten ok özledim biliyorsunuz...

geçen bir hafta içinde... tokat-sivas-giresun üçgeninde öyle harika yerler gördüm bir bilseniz...

Ordu-tokat-niksar arasında sebze işiyle uğraşan insanlar...

sivas yıldızeli civarında arpa buğdayda çalışanlar...

giresun şebinkarahisar, dereli civarında fındık bahçeleriinde çalışanlar ...

yani yurdumuzun bu üç şehrinde bir gün içinde öyle çeşitli zenginlik ayna anda yaşanıyor ki...

1 Gün Ordu Akkuş Çambaşı Yaylası
Resim139.jpg

fazla söze gerek yok her türlü tesis ve yaylacılık imkanı mevcut...

2. gün
Tokat Çamiçi Yaylası
Çamiçi Yaylası, Ahşap evler, doğal güzellikler ve harika manzarası ile görülmeye değer... Her türlü imkan mevcut...
camici.jpg

3. gün sivas yıldızeli Banaz Köyü Topuzlu Baba'ya gittik... Çok güzel bir yer fakat çok şey beklememek gerekiyor (konfor açısından) ama doğayla güzel insanlarla beraber olmak istenirse öneririm... (Konaklama ve yeme içme konusunda yardımcı oluyorlar-tesis var- Mayıs-Kasım ayları arası her gün gidilebilir.)

4. Gün
Giresun Şebinkarahisar-Dereli yaylalarını sadece geçerken gördüm ama gördüğüm en nefis yaylalar diyebilirim... Bu güne kadar çok yer gezdim böyle güzelliklerin ülkemizde olduğundan haberim yoktu...

Biraz sahilden içerilere doğru fazla değil 10-15 km kadar gidiyosunuz ve her şey birden değişiyor... Bir ara cennet böyle bir yer olsa gerek dedim... bazen bulutlar sizin üstünüzde bazen de siz bulutların üstündesiniz. Bir güneş görüyosunuz bir de ince ince yağan cise... yayla mevsimide geçti gibi ama arkadaşlar gelecek yayla mevsimini beklemek benim için biraz zor olacak...

Sizlerin yerinizede bol bol gezdim... keşke gördüklerimi dha güzel ifade debilsem ama benden bu kadar şimdilik...

hepinizi çok seviyorum yeniden aranızda olmaktan çok mutluluk duyuyorum...

sevgiler... hismiley

ayyy kıskandım dlckrn
Lier o harika manzaraları bizzat gördüğün için kıskandım dlckrn
Belgin seni de kızımı rüyanda gördüğün için dlckrn
özledim yahuu kızımı ttli3
ben bi seyahat yapıp gelsemmi napsam girlhaha

öncelikle lier abi hg sefa getirdin gene karavanım geldi aklıma keşke satmasaydm :(

yaa off bi şey sorucamm ya sizdede site yavaşmı ? bende felakett derecede site yavaşş deli oldum yaa 2 saatte acılıyo konular felan :S

Sanemce eğer imkanınız varsa bir dakika bile durmayın belki bu sezona yetişiriniz... Fazla değil sadece 2 gün bile yeter tabi doyabilirseniz... Çok iyi gelecektir...
smiliyface

teşekkürler bigci kardeşim...

yaza bi karavan teminet yolları göstermesi benden...
khkh56

Lier hoşgeldin biz hergün o yeşil ziyafetin içindeyiz.Gerçekten yaylalar bambaşka herkesin hiç olmazsa senede 1-2 gün oralarda şöyle ciğerlerine tertemiz oksijeni doyasıya çekmesi lazım.

hoşbulduk arkadaşlar gerçektende hepiniz çok hoş ve sıcak buldum birkaçı buralarda yok ama bu gün pazar...

ben de tekrardan adapte olmaya çalışıyorum...

cedrus48 bu geziden sonra anladım ki ben doğa aşığıyım... offf offffffffff smiliyface

lier abicim o konuda uzmanım :D ben balık delisi bi insan olmadıgım için gezmedigim yer kalmadı ahh karavanım ahhh daha odorusu eski model bi wv bus du minbusdu yani ben onu döşemeci ve mobilyacı arkadaslarımla ortak kullnarak arka koltuklarını sökerek yatak ve dolaplar ekleyerek karavan yapmısdım keske satmasaydım sevincli

Arkadaşlar sizi toplantı için davet ettiğim ve inşallah birgün toplantı yapacak olursak sizi misafir edeceğim yer işte burası "TETİK YAYLASI"

mini_640_30102007_145612.JPG

mini_640_06012008_200724.JPG

aklıma bizi ankara wv severler derneginin duzenledigi bulusma geldi onuda bi yaylada yapmısdık eglenceli olmusdu asıl eglenceli aynı gün orada of-road yarısları vardı :D of-road araçlarının bagıra bagıra tırmandıgı patikatıkaları benim bigim ve arkaşları zorlanmadan tırrr ırr tırr tırr tırr cıkmıslardı :D

Tetik yaylasının fotopğraflarına devam

tetik_33.JPG

tetik_29.JPG

tetik_28.JPG

tetik_24.JPG

tetik_22.JPG

tetik_17.JPG

buda tetiğin göleti ve yayla evleri

tetik_13.JPG

tetik_09.JPG

tetik_10.JPG

Yayla fotoğaflarını peki nasıl buldunuz? Beğendinizmi?

Çok güzel biz şehirde yaşadğımız için doğayı ağaca yeşile hasretiz.haftasonu gelecekte bir pikniğe gideceğiz.Keşke öyle orman içinde yaylada bir toplantı olsada ona katılabilsem.Hatta toplantı şöyle kışın karlar altında düzemlenecek müthiş olur.Yeşili kuşları böcekleri çok seviyorum.

ayın son gününü uğurlarken, yeni ayın ilk günü, haftanın ilk günü olması sebebiyle, yepyeni fırsat kapılarımızın açık olmasını temenni ediyorum arkadaşlar wave
içimden geldi girlhaha

Ve Ramazan'ın ilk günü.Herkese Hayırlı Ramazanlar.

İçimde güzel bir heyecan var bu ramazan ,ayrı bir heyecan ..Çok farklı bir havası var ramazanın bende .... Havada olan maneviyatı hisseder ya bazen insan ,öyle birşey ..Çok güzel bir kitap okumuştum bu ramazan onu tekrar okuyacağım ttli3 Hepimiz için hayırlara vesile olsun bu ramazan arkadaşlar ,sevgiler kiss3 kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri