HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ii sana bişiler yazdım yine günlüğüne.topla kendine bakem...bak yarın akşam maçımız var:)

Günaydıın.Bu İstanbul beni çarptı.Geçte yatsam erken kalkıyorum nasıl şey anlamadım.Taze çayı olan var mı?

futbol ilgi alanım dısında :D ama gene komsular bizim plazmaya toplanır benim beynimi tekk zırvalayan pazar günü benim macım :D bizde sporcuyuz ama ben motor sporlarıyla ugrasıyorum drag draft drift raly cross gibi :D yazdıklarını okudum ve derinn derinnn düsünüyorummm bu arada ankara felakettttt sıcakk hiç kimse beni evde tutamaz derdim ama malesef calısıyorum öglene doru giderim işe :P keske gezebilsem yaaaa tabi yanlız gezilmez gezmen için yanında bi arkadasın olmalı en az :'( bende oda yok

redflowers ' Alıntı:
Günaydıın.Bu İstanbul beni çarptı.Geçte yatsam erken kalkıyorum nasıl şey anlamadım.Taze çayı olan var mı?

ablacıgım bizim evde kaçak cay içiyolar sadece:D istiyosan e-posta atıyım bi demlik :d rize ve kaçay çay karısık :D ama agır gelir sana alıskın degilsen ama çay senin köpen olsun :D

bende futbolu çok takip etmem ama bu başka bu milli maç.takımın hali malum bir tane tanıdık yüz olmayacak neredeyse ondan enerjimizi çarşamba akşamı saat 21:45 de takımımıza yönlendirelim arkadaşlar.
günaydın redflowerscım nasılsın?aa sen istanbulda mısın dönmedin bandırmaya yani:)bişi sorcam biz ödemeyi pazar günümü yapcaz?

khkh56 disik hiç fırsatı kaçırmıyosun evet pazar günü yapıcaz canım.Bugün eft nlp seminerimiz var.Dün ben aceleden sana sormayı unutmuşum.Sağolsun Mümin.Okan hatırlattı.Seminer Keops tarafından Shamanic'in evinde saat 6 gibi başlıyor.Daha erken gelebilecek olanlar bana saat 10:30 a kadar özelden ulaşabilirler.10:30 dan sonraki mesajlarınızı malesef alamıyorum.
Sevgiler.

affetmem fırsatları:) shamanicin evi nerde?ben 17:30 da çıkıyorum işten eğer bana yakın bir yerdeyse gelebilirim:)

günaydın arkadaşlar...

Günaydın Mümin.Ee bugün nasılız bakalım.

günaydın sitem...
bana göre uzun bir aradan sonra yeniden merhaba dostlar... hismiley
geldim... smiliyface
kısa bir göz gezdirdim herkes iyi gibi...

Oooo Lier hoşgeldin.Şükür kavuşturana.Ne tatilmiş ya bitmedi bi türlü.

ojgeldin beyaa. naparsın bre kızan ? smiliyface gulensmiley

smiliyface

Lier22 ' Alıntı:
günaydın sitem...
bana göre uzun bir aradan sonra yeniden merhaba dostlar... hismiley
geldim... smiliyface
kısa bir göz gezdirdim herkes iyi gibi...

Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ?

güzel değişik br yemek tarifi bilen war mı annem yok babama ben de güzel br yemek yapabileceğimi göstermek istyrum ama internette tarfleri çok ve kafam karıştı.sizce bunu yaparsan bingo dyceğiniz tarifleri lütfen yollayın:))zor da olsa yolayın yapabilirim.işe gtmeden yapayım.

hosgeldin_ari.gif

user_916.jpg

3000000000806255.gif

cmp45c72349161315.03022710.gif

mavifirca ' Alıntı:
Merhaba,

Resim göndermek icin dosyalarimin boyutu büyük, boyutu kücültmem icin neler yapmam lazim?

göndermek istediğiniz resmi bilgisayar ekranınızda görünüz.- nasıl mı? açıp resmi görün-
bilgisayarınızın ekran görüntüsünü almanız için PrtScn SysRq butonuna ardı ardına iki defa basınız.
sonra bilgisayarımızdan paint' i açalım.
açtığımızda solda üst köşede kesik çizgilerden yapılmış bir kare resmi var. ha evet işte o. super ona tıklayalım.
şimdi ise beyaz sayfada herhangi bir yere faremizi getirip sağ tıklayalım. ve yapıştır' ı seçelim.
gördünüz mü. ekran görüntünüz resim oldu.
daha sonra en üst sol tarafta dosya diyen bi buton var. ona tıklayıp farklı kaydet seçeneği ile. istediğimiz yere kaydedebiliriz.

bazan önemli bazan önemsiz ama iyi bir not kanımca: farklı kaydet seçeneğinde açılan pencere de dosyamızı çözünürlükler ile alakalı olarak jpeg, bmp, pgn gibi alternatiflerimiz mevcut.

jpeg: fazla yer kaplamayan, küçük boyutta saklar. görüntü çok net olmayabilir.
bmp: harika çözünürlükte olacağı için boyutu da büyük olacaktır.
pgn: bilmiyorum. super ama görüntü kalitesi iyi. super
----

şimdi gelelim resim ekleme işine.
biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.
ukalalığımı affedin. utananadam
resminizi www.imageshack.us, www.resimyukle.gen gibi sitelere upload etmeniz ve size verilen linklerden direct link i almanız gerekmekte.

eğer google vasıtasıyla bulduysanız. resmin üzerine gelip sağ tıklayın ve en altta yer alan özellikler'i seçin. burada karşımıza resmin internet üzerinde kayıtlı olduğu adres belirecektir. "ADRES / url: http://hayatimdegisti.com/forum/Smileys/default/a161.gif" yazan yeri seçin, sağ tıklayın ve kopyala demenzi yeterli.

site ye ekleme yapmak için; yukarıda göreceksiniz.

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayınız. Ana Sayfaya Tıklayıp Öyle Arama Yapınız Böylece Tüm Forumu Tararsınız
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır Sadece Yardım Diye Başlık Açmak Yerine Başlıkta Konuyu Belirtiniz .
3 -Daha Düzenli Bir Forum İçin Konularımızı İlgili Kategoriler Altında Açalım.
4 - Konuyu Açarken Büyük Küçük Harflere Dikkat Edelim.Sadece Büyük Harfle Yazmayalım
5 - Rehber Bölümünde Müzik Ardında Telkinler Neden Duyulmuyor Subliminal Teknik Nedir Gibi Bir Çok Sorunun Cevabı Daha Önce Verilmiştir.

in altında. ikinci satırda soldan 3. olan butona tıklayıp çıkan
b]

günaydın herkese,iyi bir gün diliyorum hepimize arkadaşlar...bugün bomba birgün Türkiyemin maçı var.bugün takımımıza enerjimizi yollayalım hep beraber gerçi ihtiyacı yok çünkü doğaçlama oyunumuzla yine maçı alıyoruz bu akşam ama takımda oyuncu sorunu olduğundan biz yine de görevimizi yapalım.
bugün heyecanlar günü birde pazar gününe az kaldı işe yarayacak mı diye heyecanlanıyorum...kuzenim geldi aslında onuda getirmek isterdim ama ona biraz pahalı geldi seminer ücreti:)sevgiler....

never.jpg

günaydın arkadaslar herkeze kucak dolu merhabaaaaaa iyisinizdir umarımm

bu sitenin üyesi olup kötü olan var mıdır?sen nasılsın bigci?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri