Ynt: Harf açmaca
blissy bugün duydugum engüzel haber kiss3taçyaprak ' Alıntı:cııııııııııııık kızmıyoom
blissy bugün duydugum engüzel haber kiss3taçyaprak ' Alıntı:cııııııııııııık kızmıyoom
novosibir ' Alıntı:anlayana nalan lanettir
v f r
ceren18 ' Alıntı:kızıyosan sakanın devamın getirmeyelim taçyaprak kızıyo musun?taçyaprak ' Alıntı:ceren gebertcem seni
ceren18 ' Alıntı:bende koptum pamukcum ya off gülmekten karnım agrıdı tamam taçyaprakla ilgili espri yapmıyorum artık ben seni çok sevdigim için ugrasmak istemiştim özür dilerim 96pamukk ' Alıntı:taçyaprak ' Alıntı:ceren gebertcem seni
allaaaaah ceren koptum burda ahahha taç gercekten kızmış ya gulensmiley şaşkın
novosibir ' Alıntı:pamuk sen 29 sun da, hiç göstermiyon gerçekten burdan 20 falan gösteriyorsun khkh56
ceren18 ' Alıntı:fikriye gidiyomus hanifelere (ben öle duydum)
a h m
novosibir 18 yeni girdim 19 18 acemiligini atamadım ondandır ama ben 30 yasınada gelsem malesef hep böyle sakacı ve kıpır kıpır olucam size kötü haber girlhahanovosibir ' Alıntı:ceren sen de 18 gösteriyon,
ceren18 ' Alıntı:novosibir 18 yeni girdim 19 18 acemiligini atamadım ondandır ama ben 30 yasınada gelsem malesef hep böyle sakacı ve kıpır kıpır olucam size kötü haber girlhahanovosibir ' Alıntı:ceren sen de 18 gösteriyon,
daha dihiliyeci hayrullahın dedikodularını almadım duyarım nasılsa yakında girlhahabigci ' Alıntı:dahileyeci hayrullah yemekhaneye
k l m
zaten mantıklı biriyim belkide oyüzden öle düsünmüssündür yasıma göre olgun düsünürüm sapkal89novosibir ' Alıntı:gerçekte ceren hakket olgun gösteriyon 20 falan bir yaş fazla değilmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.