Harf açmaca

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Harf açmaca

novosibir ' Alıntı:
anlayana nalan lanettir

v f r

vosvosun farı raylarda (tren yolundan gecerken dusurmuş) 44

f g h

pamuk sen 29 sun da, hiç göstermiyon gerçekten burdan 20 falan gösteriyorsun khkh56

ceren18 ' Alıntı:
pamukk ' Alıntı:
taçyaprak ' Alıntı:
ceren gebertcem seni

allaaaaah ceren koptum burda ahahha taç gercekten kızmış ya gulensmiley şaşkın
bende koptum pamukcum ya off gülmekten karnım agrıdı tamam taçyaprakla ilgili espri yapmıyorum artık ben seni çok sevdigim için ugrasmak istemiştim özür dilerim 96

canım benim tatlı ceren v eben evet öylesine ugrastık vallahi bak taçyaprak ark5

fikriye gidiyomus hanifelere (ben öle duydum)
a h m

ben de öyle düşünmüştüm ceren 18 sen de eh 20-21 falan

novosibir ' Alıntı:
pamuk sen 29 sun da, hiç göstermiyon gerçekten burdan 20 falan gösteriyorsun khkh56

khkh56 evet ben öyleyimdir ruhen ve fiziken çocuk sayılırım aa34 aa34 öyle ama cidden super k8908

ben 19 yasındayım demek ordan bakınca 21 gösteriyorum beni bukadar olgun gördügünü düsünmemiştim taçccım girlhaha

ceren18 ' Alıntı:
fikriye gidiyomus hanifelere (ben öle duydum)
a h m

evet başladık dedikodulara toplanın arkadaşlaaar ark5 12389 12389 12389

ahmetle hanife meleşmiş ahahahahahaa aa34 aa34 aa34

y t r

ceren sen de 18 gösteriyon,

yamuk titretmiş rıfatı (ben öyle duydum)
d h y

taçyaprak söylemedi dur diyim ben yaşını, çok iyi yaş tahmin ederim 27 yaşında taçyaprak

novosibir ' Alıntı:
novosibir 18 yeni girdim 19 18 acemiligini atamadım ondandır ama ben 30 yasınada gelsem malesef hep böyle sakacı ve kıpır kıpır olucam size kötü haber girlhaha

28

ceren18 ' Alıntı:
novosibir ' Alıntı:
novosibir 18 yeni girdim 19 18 acemiligini atamadım ondandır ama ben 30 yasınada gelsem malesef hep böyle sakacı ve kıpır kıpır olucam size kötü haber girlhaha

en guzeli canım ben cok memnunum bu halimden k8908 uy897

gerçekte ceren hakket olgun gösteriyon 20 falan bir yaş fazla değilmiş

bigci ' Alıntı:
dahileyeci hayrullah yemekhaneye

k l m
daha dihiliyeci hayrullahın dedikodularını almadım duyarım nasılsa yakında girlhaha
kazım lahana mahana
a f t

novosibir ' Alıntı:
gerçekte ceren hakket olgun gösteriyon 20 falan bir yaş fazla değilmiş
zaten mantıklı biriyim belkide oyüzden öle düsünmüssündür yasıma göre olgun düsünürüm sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri