Harf açmaca

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Harf açmaca

ya öyle aynen pamuk

bunlar da çok medyatik be

ceren18 ' Alıntı:
pamukk ' Alıntı:
ahahahhahahhahaha gulmekten mi novosbirrrrv aa34 aa34 aa34

ay ayrılmış mıııı vah vaaah recep iyi ona dookunmmamış belki de yamuka yapmıştır bişiler( rıfat onunla evlenmişti ya o yuzden mi ayrıldılar acaba) 4897 sevincli aa34 aa34
yamuk baska birini bulmus diolar (ben öle duydum) khkh56

yakında geyik çiftiliği kurucakmış diyolar bizim için de aa34 aa34 cerenle ben hanımağalar ,novosbir le taç da çalışmak isterse kapımız acık khkh56 khkh56 khkh56

pamukk ' Alıntı:
ha bende diyodum ki biraz bekliyorrum belki taç yazar bakıyo oyle sol üstten ama yazdı şimdi aa34 aa34 ttli3
khkh56 girlhaha bende 5dk yazmadım taç yazar diye allaha sükür yazmıs girlhaha

ben de davetiye gönderecektim khkh56

pamukk ' Alıntı:
ceren18 ' Alıntı:
pamukk ' Alıntı:
ahahahhahahhahaha gulmekten mi novosbirrrrv aa34 aa34 aa34

ay ayrılmış mıııı vah vaaah recep iyi ona dookunmmamış belki de yamuka yapmıştır bişiler( rıfat onunla evlenmişti ya o yuzden mi ayrıldılar acaba) 4897 sevincli aa34 aa34
yamuk baska birini bulmus diolar (ben öle duydum) khkh56

yakında geyik çiftiliği kurucakmış diyolar bizim için de aa34 aa34 cerenle ben hanımağalar ,novosbir le taç da çalışmak isterse kapımız acık khkh56 khkh56 khkh56
taç yapragın eli agır onu işe almayalım khkh56

demek gördünüz o zaman ne demeye beklemiyonuz yalancılar n9598 kaç mesaj yazdım biliyonuz mu oyun karışmasın diye göndermedim

ceren gebertcem seni

muhahHhHHHHHAA khkh56 o kadar mı yavaşsınnn

ahhahhhahahaa bak ceren bilmezmiyiz biz taçın huyunu aaaghahhaha koptum valla tımarhane olduuu bisiklet u859

ama taç sen ciddimisin ya şaka mı yoks akızdın mı gerçekten bize aşkolsun yaa 88a 4897

anlayana nalan lanettir

v f r

almayın işe ben zaten sizin gibi veletlere dayanamam kişilik olarak da ağırım hıh hih33

taçyaprak ' Alıntı:
ceren gebertcem seni

allaaaaah ceren koptum burda ahahha taç gercekten kızmış ya gulensmiley şaşkın

taçyaprak ' Alıntı:
almayın işe ben zaten sizin gibi veletlere dayanamam kişilik olarak da ağırım hıh hih33

hııı velet demek burda kapı gibi 29 yaşında insan var (her ne kadar yaşımı göstermesem de Allaha çok şükür aa34 aa34 ) sen kaç yaşındasın bakim ??? 44

cııııııııııııık kızmıyoom

pamukk ' Alıntı:
taçyaprak ' Alıntı:
ceren gebertcem seni

allaaaaah ceren koptum burda ahahha taç gercekten kızmış ya gulensmiley şaşkın
bende koptum pamukcum ya off gülmekten karnım agrıdı tamam taçyaprakla ilgili espri yapmıyorum artık ben seni çok sevdigim için ugrasmak istemiştim özür dilerim 96

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri