hangisini seçerdin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangisini seçerdin

art56art56

KAVGA - GÜRÜLTÜ

blissy

gürültü...

tavla, okey, batak f678h f678h f678h

okey..
deniz yıldızı,deniz kabuğu,deniz kestanesi smiliyface

deniz

gülmek üzülmek

gülmek

deniz- havuz?

deniizi biliyorum bu demmki okyanus diyorum daha çarpıcı bir güzellik

xp- vista

xp

senin yazılarına göz gezdirirken ne göreyim sosis ve hardal konusu beni yerimden kaldırdı taaaa markete götürdü, sen al sosisi hardalı patatesi bir güzel kızart

bunlar bana yol su kilo olarak dönsede hay allah razı olsun kaç yüz yıldır niye esirgemişim kendimden böle ziyafetleri
şu an itibarıyla hardal ve sosis kedimle birlikte bize eşlik ediyor radyomdaki bana göre enfes parçalara afiyet şekerlendik ya sizzzz

ziyafetmi kıyafet mi

kiyafet

zeka mı güzellik mi

ikisi birden hehehhehe

yakışır yaaaa

yakışıklı mı zenginmi

yakışıklı eeeee nedemişler çirkinle sabahlar güç olur dl78

aşk mı para mı smil56

aşk

aşksız parayı nedim canım para gönlümü degil cebimi doldurur o da bir yere kadar

aşk sevenin ilmek ilmek dokudugu kalpten kalbe serili bir kilim aman sakın kilimi elemeyin

susmakmı konuşmakmı

alk78 konuşmak

yeşillikmi sahil mi

her ikiside vazgeçilemez bence

yeşil umuttur sahil hayallerimin bana dalga boyutunda getirisidir düşünsel bakışımda thumbsanim

yazmakmı okumakmı

okumak

su sesi mi klasik müzik mi music45

dogal olan her zaman özeldir yaradandan ötürü onun için su sesi

yagmurmu güneşmi

güneş :)

gemi de bir yolculuk yaptığınızı hayal edin
deniz dalgalı mı dümdüz mü

ben dümdüz olmasını tercih ederim.çarşaf gibi tabiri vardır ya.hele günbatımında harika olur.

kaçmak mı savaşmak mı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri