MERHABALAR...... hismiley
evet, birçok başlıkta tavsiye edilen kitaplar tanıtılmış... ama bu başlık altında HERTÜRLÜ alanda kitaplar tavsiye edilsin istedim... çünkü okumak ve okumanın önemiyle ilgili milyonlarca söz söylenebilir.. söylenmiştir de zaten..
kitap okumak hep tavsiye edilmiştir... özelliklere öğrencilere... ama büyüklerim bana şidiye kadar hep oku demişlerdir sağolsunlar... ama hangi alanda, hangi tür kitapların okunmasına dair pek tavsiye de bulunmadılar...
bu başlık altında herhangi bir konuda kitap okumakta, kitap seçiminde zorlanan benim gibi arkadaşlar, okumayı düşündükleri yada okumak için karar veremedikleri kitaplarla ilgili tavsiyeler için bu başlık altında ricada bulunabilirler...
eminim ki bu sitede, bana ve ben gibi okumakta acemilik çeken kardeşlerine yardımcı olacak birsürü ağabeyler, ablalar,
öğretmenler(site ve içiriğiyle alakalı bütün bilgilerini paylaşan herkes) var.....
ve eminim ki de bize birçok konuda yardımcı oldukları, yardımcı olmaya gönüllü oldukları bütün konularda yardımlarına devam edeceklerdir... bunun için ve paylaşımlarıyla bizlere destek olmaya devam edecekleri için onlara minnettarım...
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
neyse fazla uzattım... utananadam
saygılarımla...