Hangi Meslektensiniz ??

bende nüfus memuruyum..3 yıl önce iyi bi puan alarak atandım kpss ile ama çok severek yaptığım bir iş diil tabiki sırf ülkemiz şartlarında en uygunun bu olduğunu düşündüğüm için..gerçekten ne yapmak isterdin deseler şarkı söylemeyi müzikle ilgili bişeyler yapmayı çok isterdim ya da kuaför severek yapaacağım işler bunlar olurdu herhalactionsmile

Merhaba,

Ben BAŞARI USTASIYIM :)

Yapmak istediğim her melekte başarılı olurum...
Bundan 7 sene önce Turkcell grubunda İddaa'nın Satınalma ve Lojistik uzmanıydım... 5 yıl boyunca şirketteki tüm üstün başarı ve altın fikir ödüllerini aldım...
Sonra büyük bir lojistik şirketinde Genel Müdür Yardımcısı oldum...
Uzun bir Yaşam Koçluğu eğitimi aldım ve isteyenlere başarı ustası mesleği için yol arkadaşı oldum :)
3 ay önce Şirketten ayrıldım ve ayrıldığım şirkete danışmanlık yapıyorum...

Sosyal sorumluluk projeleri ile insanlara destek olmak, başarı ustası olmayı öğretmek, koçluk yapmak, deprem konusunda insanları bilinçlendirmek (bilgili deprem çantası) ve satınalma, lojistik konularında danışmanlık yapmak için kendi şirketimi kurdum... yani süperimm :))

Hepimiz sevdiğimiz işleri yapalım ve başarı ustası olalım, sevgiler....

Merhaba,

Ben BAŞARI USTASIYIM :)

Yapmak istediğim her melekte başarılı olurum...
Bundan 7 sene önce Turkcell grubunda İddaa'nın Satınalma ve Lojistik uzmanıydım... 5 yıl boyunca şirketteki tüm üstün başarı ve altın fikir ödüllerini aldım...
Sonra büyük bir lojistik şirketinde Genel Müdür Yardımcısı oldum...
Uzun bir Yaşam Koçluğu eğitimi aldım ve isteyenlere başarı ustası mesleği için yol arkadaşı oldum :)
3 ay önce Şirketten ayrıldım ve ayrıldığım şirkete danışmanlık yapıyorum...

Sosyal sorumluluk projeleri ile insanlara destek olmak, başarı ustası olmayı öğretmek, koçluk yapmak, deprem konusunda insanları bilinçlendirmek (bilgili deprem çantası) ve satınalma, lojistik konularında danışmanlık yapmak için kendi şirketimi kurdum... yani süperimm :))

Hepimiz sevdiğimiz işleri yapalım ve başarı ustası olalım, sevgiler....

Sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum ...sapkal89

Sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum ...sapkal89

Teşekkürler biokyanus,

başarıyı gerçekten nefes almak kadar çok isteyen herkes başarı ustası olur...
mutluluğu, sevgiyi, parayı, iç huzuru ne istersek nefes alacak kadar çok istemeliyiz ki ustası olalım...
istemenin hiç bir zararı da yok :)

Sevgiler...

sağlık memuruyum...bu sene kısmet olursa 2. üniversitemi okuyacam..

ben grafikerim... flekso alanindayim.

Ben inşaat mühendisiyim, özel sektörde çalışıyorum 8 yıllık şantiyeciyim.. Ayrıca kendi işimi yapıyorum, fırsat buldukça çalıştığım şirket harici şirketlere taşeronluk hizmetleri veriyorum.. Ama Ankarayı sevmedim, tam bir kurtlar sofrası bizi yutacak gibi.. Daha şirin bi şehre gitmek istiyorum.. Bu kadar şeyi göze aldıktan sonra bari batıda bir deniz kenarı olsun :))) Balıkesir veya muğla düşünüyorum bakalım bi kaç aya belli olacak,
Ayrıca baba mesleği oto tamirciliğim var.. Çalışmaktan hiç yılmadım para önemli değil diyemiyeceğim gerçekten önemli ama ön planda değil önemli olan iş hayatında huzur ve hepimizin istediği gibi kimseye muhtaç olmamak... sevgilerimle...

Ben Veteriner Hekimim cat56

Yaşasın bir meslektaşım daha oluyor ;) Başarılar diliyorum, 4.sınıf makina mühendisliğinin bence en kolay olan sınıfı, 2. sınıfı atlattıktan sonra gerisi vız geliyor 956k

Ege makine mezunuyum.

Üçüncüsü oldu bile.

Şu an mesleğe geçmek için olumlamalarımla beraber ben bir mühendisim..alk78

smileydancetalebe mahlukattanımsmileydance

Ben yönetici asistanlığı, tercümanlığı, iş peşinde koşturuculuğu, toplantıya yerine katılıcılığı ve yönetici organizatörlüğü yapıyorum. Daha neler neler iş listeme dahil de, burada -cı, -cü bağlayamıyorum. İngilizce, ispanyolca çalışıyorum. Sık seyahat etmem gerekiyor. Yazları allahtan durgun sezona giriyoruz. Dolayısıyla rahatça yazdıklarınızı okuyabiliyorum.

Öğrencilik yıllarımı çok sevdiğim için, üniversiteli öğrenci milletine bayılırım. Üniversitedeyken bilimum parasız kaldım ve o günler sayesinde her adımımın kıymetini biliyorum.

Yarı şehir plancısı yarı grafiker.:) Yarı şehir plancısı çünkü diplomamı alacak kadar sabredemedim. Yarı grafiker çünkü diplomasını alacak okulda okumadım. Böyle karışığım işte... Ne olduğuma karar veremedim daha. Ekmeğimi grafikerlik yaparak kazanıyorum. Galiba ikincisi daha uygun.:)

medikalciyim. hem işimi yapıyorum hem de yapmıyorum. stok, satın alma, lojistik, ithalat, ihracat...... yoruldum galiba

O yorgunluk dediğiniz iş stresindendir. Geçici bir durum olmasını dilerim.
Sevgiler Baggysus

eh tabiki,
kimse artık tek bir iş yapmıyor. görev taımları, sorumluluklar birbirine girmiş durumda.
bazen sorumluluk almadan, suya sabuna dokunmadan yaşasam daha mı mutlu olurum diyorum ama olmuyor. koca burnumu sokmazsam içim rahat etmiyor.
işimi seviyorum. gelişmeyi seviyorum

s456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri