Hangi Meslektensiniz ??

Ynt: Hangi Meslektensiniz ??

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni çok mutlu etti hatta dahada motive etti.önceki kullanıcı adım sibel80 dı.hepinize teşekkür butonuna bastım sibel80 olarak çıktı anlamadım dusun hepinize çok çok teşekkürler

Ynt: Hangi Meslektensiniz ??

ben de tescilli 18 yıllık vasıflı ev hanımıyım,vasıflı yazmamın sebebi;boş bir saniyem yok. sigrt56

Ben sokak kedisiyim kediliğin yanı sıra insanım,basketbol oyuncusuydum vede antranörlüğü yaptım son zamanlarda sokak cat56 siyim dediğim gibiblook

ben de öğretmenim, ilköğretim matematik öğretmeni

ben üniversite ögrencisiyim mimarlık bölümünde okuyorum.

sung66 Ben makine teknikeriyim sevgiler.

Bilgisayar programcılığı mezunuyum, Bir kamu kuruluşunda yazılım geliştirme teknikeriyim, ayrıca Adliyede Bilirkişiyim, ayrıca açıköğretim işletmede 3. sınıf öğrencisiyim, ayrıca anneyim, ayrıca astoloji ile ilgileniyorum:)
ilerde organisazyon şirketimin başına geçmek istiyorum:)
mimarlara , içmimarlara, stilistlere hayranım:)

bende felsefe eğitimi aldım fakat,özel sektörde psikolojik danışman ve rehberlik servisi olarak çalışıyorum...kendimi rehberlik alanında geliştiriyorum ve geliştirmeye de devam edeceğim...''ÖNCE BEN''

20 yıldır iş hayatındayım net su meslegim var diyemiyecegim büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ama ön muhasebe işine baktım,büyük bir gazetenin santral oparetörlüğünü yaptım, sekreterlik yaptım, ev yemekleri lokantasına servis elemanı olarak girdim ardından mutfaga aşcı olarak geçtim ordan kasayı da bana bıraktıklarını gördüm bir müddet sonra bir baktım lokanta benim ooo67 ta ki patronum kalp krizi geçirene kadar sonra kapanmak zorunda kaldı dükkan gerçi işletmeciligini sen yap devredelim dedi ama o zaman bu siteyi keşfetmemişdim kendime güven duyamadım kabul etmedimağla2 sonra 6-7 ay işsizlik ve 8 aydır yeni bir iş yerindeyim burda da ne yaptıgımı anlamadım önce yemek çay dediler iyi dedim ama son 3-4 aydır mutfaga giremiyorum bile yazışmalar bende, ihale dosyaları hazırlama bende gelir gider olayları bende insanlarla irtibata geçme bende galiba ne iş olsa yaparım abi derler ya öyle demeliyim degil mi meslegimekhkh56

merhaba,
bende teknik ressamım.
Ebru li ile meslektaş sayılırız..

ODTÜ makina öğrencisiyim hobi olarak :D

Hacettepe grafik mezunuyum.tasarımcıyım. aynı zamanda art direktör ve illüstratörüm. Reklam ajansımız var. İşimi çok seviyorum ama hayallerim bunlarla sınırlı değil. 8977
(gülmeyin)dünyaca ünlü bi tasarımcı olmayı seçiyorum.(yeni yeni alıştığım bi kelime) aksesuar tasarımıyla ilgili markamı oluşturmak ve bu markanın satış pazarlamadan tutunda ambalaj tasarımına kadar ilgilenmek istiyorum. umarım bi gün gerçek olur. bu siteye üye olduğumdan itibaren inancım arttı. Hedefleri gerçekleştirme konusunda sizden örnek alacağım çok şey var( özellikle sanemce,) telkinlerin faydasını görürümde hedeflerimle ilgili erteleme huyumdan vazgeçerm dunk56

didle'cim okuyup okumadığımdan emin olamadığım bir kitap ismi geldi aklıma mesajını ilk okuyunca.."Hayalleri Olanlar Asla Uyumaz""

bende de böyle birşey var işte.. okuduğum kitapları unutabiliyorum..
kitaplığımda olan bir kitabı başka bir zaman tekrar gidip satın alabiliyorum y789
canım çok teşekkür ederim ..mutlu ettin beni..gerçekleştirdiklerim, gerçekleştirmek istediklerimin sadece bir kısmı..

hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah..

istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yoktur fikrini savunmuşumdur her zaman.. bu senin içinde geçerli sung66

sevgilerkiss3

Hacettepe grafik mezunuyum.tasarımcıyım. aynı zamanda art direktör ve illüstratörüm. Reklam ajansımız var. İşimi çok seviyorum ama hayallerim bunlarla sınırlı değil. 8977
(gülmeyin)dünyaca ünlü bi tasarımcı olmayı seçiyorum.(yeni yeni alıştığım bi kelime) aksesuar tasarımıyla ilgili markamı oluşturmak ve bu markanın satış pazarlamadan tutunda ambalaj tasarımına kadar ilgilenmek istiyorum. umarım bi gün gerçek olur. bu siteye üye olduğumdan itibaren inancım arttı. Hedefleri gerçekleştirme konusunda sizden örnek alacağım çok şey var( özellikle sanemce,) telkinlerin faydasını görürümde hedeflerimle ilgili erteleme huyumdan vazgeçerm dunk56

çok teşekkür ederim sanemce, her başlığın altında olduğun gibi yine bi ışık tuttun..(lost bilgilerini de yeni okudum bitirdim) hemen kitabı araştırıcam!..umarım.. biliyorum.. gelecekte gerçek olduğunu biliyorum...

bu site nasıl bişiymiş ya.. atakan beye çok teşekkürler.. ama kopamıyorum, sürekli yeni bişiler öğreniyorsun.. keşke gerçek hayatta da bu kadar paylaşım olsa..

bütün hayatim degisti üyelerine sevgiler..

Ben de Köy Öğretmeniyim8977 ( kadrolu değilim amaaaa kadrolu olmayı seçiyorum. Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.y789)

Öğretmenim canım benim canım benim... Beni(!) ben pek çok pek çok severiiimmmy789

Makina Yüksek Mühendisiyim...

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Ben de iktisat mezunuyum,muhasebe elamanı olarak çalışıyorum.Aslında ne iş olursa yaparım ağabey modundayımy789İktisatçı diye meslek olmadığı içüngirlhaha

öğrenciydim bu sene mezun oldum mimar olmak istiyordum ama olmadı şimdi psikolog olmak istiyorum inşallah amin:)

İktisatçı yok belki ama ekonomist diye var :)

Evet:))Ekonomistler tam olarak ne iş yapara hala anlamış değilim ama sürekli teorileri üzerinden konuşurlar ama kalıcı çözüm sunmazlar.Zaten benim ne işim var burda diyorum bazen bir bayana muhasebeci olmak yakışmıyor be kardeşim aman neyse ölmüş ile olmuşa çare yok derler önümüzdeki maçlara bakalımsmileydance

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri