Hadi Bakalım Sobe

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

blue jaloon'cum yorumdan önce bir sobeleme anını yazman gerekmekte sevincli
Bu konunun gereği özel şarttır :)

şu an maddi olarak neye sahip olursam olayım ,şuanki halimle mutlu olamayacağımı sobeledim kendimeneutrali5

Bak bak blue jalon'a uyanıklık yapıp yeni mesaj yazmak yerine, yazdığı mesajı değiştirmiş

derken sobeledim kendimi. girlhaha

Gülpor'cum mutlu ol, gerçekten mutlu ol öyle sahte değil. Bak o zaman nasıl değişiyor asla değişmez dediklerin bile. Bir dene, ne kaybedersin?

dertyçok değişmişim şükürler olsun bugün değişen yaşamım beni sobeledi ilk defa sobelenmek beni mutlu etti .bugün bayramın ilk günü ben karşılaştığım bütün insanlarla bayramlaştım onlar bana tebessüm ve sohbet hediye etti bende o insanlara çok güzel bir gün beni sobeledi çok mutluyum kendimi ve insanları çok seviyorum

birine karşı kalbim pır pır ederken sobeledim kendimi:) hemen arkasından bu çocuk sana bakar mı derken sobeledim, egom fena halde iş başında:):):)

bu arada belgincim ve ayşegülcüm çok güzel bi konu olmuş, çok mutlu oldum, teşekkürler şekerlerimmm benniiimmmmmm:)))

ooo67öğretmenim bu yıl birleştirilmiş sınıf okutuyorum bir öğrencim hakkında bu çocuktan bir şey olmaz diye düşünürken sobeledim kendimi

sevgilimi kendimi değersiz gördüğüm için ve o da bana ayna olduğu için terkedemediğimi bugün daha iyi anladım..

ama şükürler olsun 1 ay önce ayrıldım ve bir hafta önce kalbimden ve hayatımdan tam olarak çıkardım...

meğer kendimi ne kadar güçsüz görmüşüm onu farkettim..ama asıl gücün içimde olduğunu gördüm

neden çirkinler şanslıdırdusun2
derken ...

neden çirkinler şanslıdırdusun2
derken ...

Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789'

Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789'
cok kötüsün derken sobeledm kendimigirlhaha

bu günlerde her yere yetişmeye çalışırken sobeliyorum kendimiy789

bence var canım...
ben çok gördüm...
ahhhhh....

ama doğru olabilir de dediğin yani oluruna bırakma gibi nasıl olsa olmaz diyenler yani ısrar etmeyenler isteklerinde hep kazanıyor ...

ben kendimi farketmeye başladığımı farkettim kendimi özümü tanıyorum. Herkestenr ve herşeyden öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var... sevgilerle...

beynimde çakan tek bir kıvılcımla anın nasılda hemen değiştiğini fark ettim..(ve o kıvılcımın bu sitede gözüme çarpan tek bir cümle olduğunu fark ettim) :)) sevgilerle....

bu günlerin (acı günlerimin) geççeği anı hesaplarken yine ağlamışım ...offfffffffff...bu da sobeyse...yine sobelenmişim..

elimin çoğu zaman sivilcelerime gittiğini farkettim

kafama koyduğum şeyleri örneğin 3 üniversitemide bitirebilme ümidimin yeniden içimde şimşek gibi çaktığını farkettim:):):)

bende bu yazıyı okurken farkettim :):)sürekli değişiklik içerisinde olmak istiyorum yani otrurken bireden ayağa kalkmak ders çalışrken bilg açmak isteği hiperaktiflik sanırım :)

çok güzel bir başlıkla karşı karşıya kaldığımı farkettim şimdi:)
bir de tüm anlaşmazlıklarda kendimi hatalı gördüğümü, üzüldüm:(

bugün görüşeceğim kişiyle suçu olmadıgı halde arkdsının yaptıgı aptal bi şaka yüzünden suçlarcasna görüşmeyi red etmemdeki durumun aslnda kendi içimde kmseye söyleyemediğim bi bahene oldugnu ve bu bahaneyi yaratmadaki sebebnde aslnda kendme hala güvenmememden kaynaklandığını farkettim ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri