P
pisiii
Guest
Ynt: güneşin doğuşu
kiss3
canım arkadaşım hayırlı olsun
)))) ttli3 geçen hiç kullanamdım diye konuşuyorduk seninle. efendim hayırlara vesile olsun
kiss3
canım arkadaşım hayırlı olsun
canım arkadaşım. sen olmasan ben bu ahrika insaları tanıyabilirmiydim. senle çok göz yaşı dokmedikmi... dertleri di,le getirmedikmi..kim uzer ha seni de bakıyımgunes ' Alıntı:bugün umudun bittiği yerdeyim. çok mutsuzum. hangi yöne dönsem kapalı. düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. bi mucize belki düzeltebilir beni. hep bekliyorum o mucizeyi geleceğede pek benzemiyor. ondanda umudu kestim.
gunes ' Alıntı:away hani olmasını istediğin bir şeyi beklersin. olacağına inanırsın. sabredersin hatta fedakarlık yaparsın. tam oldu dersin bi bakarsınki olmasının artık imkansızlaştığını görürsün hayal kırıklığına uğrarsın ya işte öyle bir şey
Mustang ' Alıntı:Güneş'ciğim bazen istediğimiz şey uzun zaman alabiliyor bizde sabırsızlık ettikçe isteklerimizin olması biraz daha erteleniyor veya umudumuzu kestikçe yok olup gidiyor.Bence eğer bir şeyi çok istiyorsan ya vazgeçme yada senin için hayırlısı olmadığını düşün.Bazen isteklerimiz bizim için hayırlı olmaz ve bizi daha çok üze bilir.Canım güzel yüzün hep gülsünyolun aydınlık ve açık olsun. kiss3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.