güneşin doğuşu

Ynt: güneşin doğuşu

kiss3
canım arkadaşım hayırlı olsun :))))) ttli3 geçen hiç kullanamdım diye konuşuyorduk seninle. efendim hayırlara vesile olsun:)

gunes ' Alıntı:
bugün umudun bittiği yerdeyim. çok mutsuzum. hangi yöne dönsem kapalı. düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. bi mucize belki düzeltebilir beni. hep bekliyorum o mucizeyi geleceğede pek benzemiyor. ondanda umudu kestim.
canım arkadaşım. sen olmasan ben bu ahrika insaları tanıyabilirmiydim. senle çok göz yaşı dokmedikmi... dertleri di,le getirmedikmi..kim uzer ha seni de bakıyım

away hani olmasını istediğin bir şeyi beklersin. olacağına inanırsın. sabredersin hatta fedakarlık yaparsın. tam oldu dersin bi bakarsınki olmasının artık imkansızlaştığını görürsün hayal kırıklığına uğrarsın ya işte öyle bir şey

aysuncum teşekkür ederim. günlüğüm yeni değil ama fazla yazmıyordum söylemiştim. bugün öyle doldumki yazmak istedim. bütün her şey sadece şaka gibiydi bugün.

haaa bi açrşamba günü.. tamam....tahmin ediyorum. yarın beslenme saatidne konuşalım

gunes ' Alıntı:
away hani olmasını istediğin bir şeyi beklersin. olacağına inanırsın. sabredersin hatta fedakarlık yaparsın. tam oldu dersin bi bakarsınki olmasının artık imkansızlaştığını görürsün hayal kırıklığına uğrarsın ya işte öyle bir şey

Hmmm.. dusun
dusun Ne olduğunu tam anlayamasam da...

Valla Güneşcim ne biliyim..
Hayatımda genelde olmasını istediğim şeyler gerçekleşmemiştir.
O nedenle artık ısrarla birşeyleri istemekten vazgeçtim..
Son bikaç yıldır "hayırlı" olanı istiyorum sadece..
Belki de yanlış şeyleri istemişimdir diye düşündüm.

Ayrıca fedakarlık yapmak ve kendinden ödün vermek insanı yıpratıyor..
Fedakarlık yapılacaksa karşılık beklenmeden yapılması taraftarıyım..
Karşılık beklenerek atılan adımlar yerine ulaşmıyor sanki..
Hayal kırıklığı yaratıyor.
Ne bileyim benim yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeler işte sapkal89

Bi deee insanın başına ne geliyorsa bi nedeni var..
Onu bulmaya çalış... onayi
Bence ardından olumlu birşey gelecektir...

Güzel haberlerini almak dileğiyle.. kiss3

Güneş'ciğim bazen istediğimiz şey uzun zaman alabiliyor bizde sabırsızlık ettikçe isteklerimizin olması biraz daha erteleniyor veya umudumuzu kestikçe yok olup gidiyor.Bence eğer bir şeyi çok istiyorsan ya vazgeçme yada senin için hayırlısı olmadığını düşün.Bazen isteklerimiz bizim için hayırlı olmaz ve bizi daha çok üze bilir.Canım güzel yüzün hep gülsünyolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

Mustang ' Alıntı:
Güneş'ciğim bazen istediğimiz şey uzun zaman alabiliyor bizde sabırsızlık ettikçe isteklerimizin olması biraz daha erteleniyor veya umudumuzu kestikçe yok olup gidiyor.Bence eğer bir şeyi çok istiyorsan ya vazgeçme yada senin için hayırlısı olmadığını düşün.Bazen isteklerimiz bizim için hayırlı olmaz ve bizi daha çok üze bilir.Canım güzel yüzün hep gülsünyolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

ablacım teşekkür ederim. bazan öyle zamanlar oluyorki sabrın taşma noktasına geliyor. dediğin gibi eğer olmuyorsa hayırlısını düşünecem inşallah öyle olur.

away inşallah bunun güzel bir nedeni vardır. zaman gösterecek. kiss3

dünkü şoku atlattım. bugün kendimi daha iyi hatta çok iyi hissediyorum. bu siteyle tanıştığım günden itibaren ne kadar çok değişmişim. eskiden böyle olayları kolay kolay atlatamazdım. günlerce kendimi yıpratırdım. bugünse daha kolay atlatıyorum. daha güçlü hissediyorum kendimi. iyiki varsın hayatımdeğişti sitesi iyiki varsınız arkadaşlarım.

sende iyiki varsın güneş ttli3

cerencim seni gördüğüme sevindim. nerelerdesin

sınavlarla dolu bir hafta geçirdigim için anca şimdi girebildim bende seni gördügüme sevindim görüsmeyeli nasılsın? wave

iyiyim canım. iyiki o gün gelmişsin. senin gibi şeker kızı tanımış oldum. sınavların nasıl geçti?

tesekkür ederim bende senin için aynı seyi düsünüyorum sınavlarım iyiydi haftada 3 gün olunca alışkanlık haline geliyo yemek yemek gibi bişey girlhaha senin atlattıgın sok adına sevindim ne oldugunuda merak ettim gibi utananadam

:)) bi gün seninle bi çay içeriz o zaman uzun uzun konuşuruz. kiss3

kesinlikle benim içinde çok iyi olur bunu söz olarak kabul ediyorum sung66

tabiki gelebilirsin. ne demek?

merhaba günlük. bugün sadece ağlamak istiyorum. ama ağlayamıyorum. boğazım düğüm düğüm göz yaşlarım akmıyor. hayat o kadar acımasızki. yapılan haksızlıklar, pişmanlıklarım, kazık yediğim dostlarıma yapılan kötülükler bile içimi acıtıyor. bazan diyorum kendi kendime niye yaşıyorumki? tam ben çok mutluyum derken sevdiklerimin mutsuzluğunu görüyorum yardım edemiyorum onlara buda benim mutluluğumu engelliyor. offf bugün canım çok sıkılıyor çokkkkk üzgünüm. agl34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri