görsel eğitim sitesi mükemmel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spawn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
http://www.uzmantv.com/

arkadaşlar mükemmel bir site wave öğrenmek istediğiniz konuyu görsel olarak sunan bir eğitim sitesi clapping

Ynt: görsel eğitim sitesi mükemmel

sevdim ben zaman zaman ise yarayabilir elbette

farklı bir site şöyle bir baktımda.. daha iyi inceleyip konuşuruz üzerine..
bu arada daha acemisin ya ttli3 ... olur böyle şeyler.. forumu tanıdıkça sende iyi bir uzman olacaksın.. b456

konuyu açtığımız yere dikkat edersek eğer..üzerinden zaman geçsede yeni gelen arkadaşlar daha rahat ulaşırlar bilgilere.. thumbsanim
spawncım sende de güzel bilgiler var gördüğüm kadarıyla bunları ilgili alanlarımızda paylaşta daha fazla kişiye ulaşalım.. cat3500

ben konuyu serbest kürsü bölümümüze taşıyorum şimdi...
orada devam ederiz.. actionsmile

sevgiler..

evet yanlış bölüme açmışım dusun kusura bakmayın super teşekkkürler inşallah forumunuza faydalı bir üye olabilirim blissy

rica ederim ....
araştırmacı gördüm seni... girlhaha
elbette faydalı bir üye olursun...

sevgiler.. actionsmile

spawn paylaşımın için saol .....geçektende yararlı bi site :) kereta öğrendim....:) hoyytttt tutmayın benii....bruce lee olup çıktık yaff.....hoooyttt blissy

he he beğendiğine sevindim f678h

wowwww işime yararr çok tesk ttli3

hmm uzman tv evet bende gecenlerde tanişmiştim bu siteyle..psikologlarida iyi posta gazetesinde yaziyor bir tanesi sanirim.tesekkurler paylastigin icin siteyi iyce karistirayim.
sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri