gökhan günlük

Ynt: gökhan günlük

smiliyface bugün açıköğretim dersi çalışmaya başladım ya uykum gelmeye başladı kendime ara ara gaz vermeye çalıştım aslında iyi de çalıştım kişisel gelişimim hakkında bu iki gündür fazla dinleyemedim telkinleri aslında hastayım iki gündür birazda o etkiledi ama güzel değişimlerin farkındayım hayat daha güzel olmaya devam ediyo herkese kocaman mutluluklar

smil56 gülümseyerek başladığım bir gündü yine umutların içimde yeşerdiği bir gündü hayat her aliyle gülümsedi yine bana umut dolu bakışlarla güneşi uğurladım gezdim hayatı kendimle olmayı başardım kalabalık içinde bazen eski suskunluklarım geldi bazende geriye mi dönüyorum acaba dedim ama yılmadım hayır dedim hayat benim ve ve bu yaşam bana tahsis edildi şimdi yarın daha güzel birgün olucak ben ona hazırım hayat sana çok teşekkür ediyorum

Yarının güzel bir gün olacağına inandıktan sonra kim tutar ki seni

alk78 bugün yine hayat gülümsedi bana ya ben bugün aslında biraz karamsarım ve canım sıkılıyo ders çalışıyorum ama canım istemiyo ya ne yapacağımıda bilmiyorum hayırlısı yarın çalışacağım hayat güzel zor ama güzel değerini bilmek gerek pes etmek yok

açıköğretim öğrencisisin demek Allah kolaylık versin.Kendini derse verirsen veremeyeceğin şey deiğil gökhan başarılar alk78

Gökhan imzanı çok beğedim,defterime not ettim .Umarım kendinde hayatında uygularsın .karamsarlığa düştüğünde hatırla. smiliyface

96 ya gerçekten hayat bu sabahleyin karamsardım eskii şöyle bi hatırladım ama şimdi hele de azönce misafirlikteyken okadar rahattım kiçok su içiyorum ve çok rahat davranıyorumher gördüğüm insana gülümseyipiçten oluyorum sallamıyorum pek çok şeyi hayır demesini biliyorum artık ya hayat sen gör bak daha neler başaracak bu peterpan şimdi hedefleri tek tek başarma zamanı HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER HER SABAH VE GÜN BOYUNCA BANA BOL ŞANS VE MUTLULUK GETİRDİĞİN İÇİN

yrl78 bugün yorucuydu ama güzeldi önceden matemetik sorularını korkarak çözerdim kendime güvenemzdim bugün eğlenerek çözmeye başladım ve bana çok kolay gelmeye başladı yaşasın arkadaşlar değişim kendimizde beynimize hükmetmekte elimizde

aynen gökhan beynine kimin efendi olduğunu göstereceksin 44

alk78 bu alkış kendime kocaman bugün yoruldum ders çalıştım arkadaşıma yardım ettim aileme yardım ettim ve yine içten gülümsemeye başladım hayat güzel ya valla ciddi söylüyorum çok güzel herşeyi kafama takmıyorum ya oh
kendime en büyük iyiliğim bu oldu ee 25 şinden sonra farkettim hayatın armağan olduğunu inadına yaşamak gerek bazen hayat seni bugünde seviyorum ve yarın sen bana dahada fazla güzellikler sunacaksın biliyorum

senden benden başka online yok sanırım gökhan dusun

galiba özlem ya kimse cevap vermiyo sen neler yapıyosun değişimler nasıl

şu aralar hep işteyim işte yeni gerçi gelen giden çok.kızarma bozarma durumlarımı aştım.ama hala tutukluk var mevzuya balık gibi dalmak istiyorum ama birşey bana sus diyor.bu sesin kaynağını bulup yokedicem 789569 bugün 15. günümüz seninle dimi 98569 6 günümüz daha var,bilinçaltının blokajlarını yıkması için.ee onca yılın birikimi iki haftada bitecek değil ya bu yüzden sabırlıyım.arada sıkıldığım konulara eft yapıyorum.olumlu düşünüyorum herkese bol bol sevgi gönderiyorum sanırım karşılığını da alıyorum.bir dostluk sevgi ortamı var kimse hakkında kötü düşünmüyorum aklımı olumsuz düşüncelerle yormuyorum.nisan ayında s.m.m.m staj kursuna gidicem bakalım nasıl olucak yeni sosyal ortam en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıcam.bakalım bu telkinler birşeyleri değiştirmiş mi

Merhaba,ben başlayalı nerdeyse bir ay oluyor ama günde en fazla bir iki saat dinleyebilidm.Nihayet kabuslarım sona erdi.Ama eskisine göre daha çabuk sinirlenmeye başladım.Öğrencilerimden biri bugün neden bugün bukadar sinirlisiniz diye sordu dusun geçici brşey olsa dusun bişi olsa gerek yani umarım.

bu soruyu soran ilk üye sen değilsin ssimerenya çoğu üyenin karşulaştığı şey bu.ama tecrübelerime ve duyduklarıma dayanarak ben cevaplıyım sorunu; bu geçici bir durum.

alk78 bugün gerçekten güzel ve özeldi yine herkese kocaman gülücükler dağıttım sabah biraz moralim bozuktu ama olsun sonu çok güzel oldu çok rahat gezdim dolaştım kalabalığa girdim kendimden başka hiç bişeyi umursamadımgüzel ve özeldi hayat teşekkürler bugünde bana gülümsediğin için

Teşekkür ederim özlem ,umarım .

smiliyface BUGÜÜN GÜZEL GEÇTİ ya insanların gözlerinini içine bakar oldum ben hayat dloluydum yine gezdim eğlendim dostlarımla hayat seni seviyorum bişeye inanıyorum söz beste yapıyorum ve sesimde çok güzel hep bu tepkileri aldım birgün dünya duyacak bunu inanıyorum nasıl yapacağımı bilmesemde kader benii çok istediğim için bu yola yönlendirecek ben hayatı ve insanları çok seviyorum

peterpan
ben sana bir şeyler sorayım.ablam ya..sen ses kaydı yapıyorsundur..hangi proğramı kullanıyorsun? birde...nasıl bir mikrofon kullansak, bu sesteki olumsuz tınıları süzeriz..marka vs..deyiver gülüm.ablana..hatta,,ben iglazca konuştuğum için terimleride anlamıyorum..şu terimleri açıklayan bir şeyler yazıver neyin ne işe yaradığını bilmiyorum..terimler önümden sıra sıra vagonlar gibi geçiyor bende onlara bakıyorum..eğer sana büyük iş çıkardıysam boşver..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri